Dodatki

Za maksimalni izkoristek vaših otroških vozičkov potrebujete odlično dodatno opremo v kateri nikakor ne sme manjkati dežno pregrinjalo, previjalna torba, odeja, poletni vložek, topla zimska prevleka in ostalo kar potrebujete za to, da bo vaš otrok zaščiten in varen tako poleti kot pozimi. Tudi rezervni deli za otroške vozičke niso težava.

Potrebujete samo adapterje za namestitev avtosedeža druge blagovne znamke na vaš voziček. Pri nas dobite vse to in še več…

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Senčnik za voziček Cam Ombrellino T004 Kvalitetni in lepi senčniki. S sistemom univerzalnega priklopa na okvire modularnih sistemov in športnih vozičkov. Prilagoditev v vseh smereh z 2 gumboma. Vodoodporna tkanina. Dimenzije odprtega senčnika 68 Ø x 73 H cm ..
  Brez DDV: 28,61 € 34,90 €
 • Senčnik za voziček Cam Ombrellino T005 Kvalitetni in lepi senčniki. S sistemom univerzalnega priklopa na okvire modularnih sistemov in športnih vozičkov. Prilagoditev v vseh smereh z 2 gumboma. Vodoodporna tkanina. Dimenzije odprtega senčnika 68 Ø x 73 H cm ..
  Brez DDV: 28,61 € 34,90 €
 • Senčnik za vozičke Stokke Grey Melange
  Senčnik za vozičke Grey Melange Originalni Stokke dodatek v nežno sivi barvi Grey Melange. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  Brez DDV: 37,62 € 45,90 €
 • Senčnik za vozičke Peg Perego Red Originalni Peg Perego dodatek. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Peg Perego in odlično zaščiti otroka pred soncem. V univerzalni rdeči barvi. ..
  Brez DDV: 31,07 € 37,90 € 43,00 €
 • Senčnik za vozičke Peg Perego Beige Originalni Peg Perego dodatek. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Peg Perego in odlično zaščiti otroka pred soncem. V univerzalni beige barvi. ..
  Brez DDV: 31,07 € 37,90 € 43,00 €
 • Senčnik za vozičke Peg Perego Black Originalni Peg Perego dodatek. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Peg Perego in odlično zaščiti otroka pred soncem. V univerzalni črni barvi. ..
  Brez DDV: 28,61 € 34,90 € 40,00 €
 • Senčnik za vozičke Peg Perego Grigio Originalni Peg Perego dodatek. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Peg Perego in odlično zaščiti otroka pred soncem. V univerzalni sivi barvi. ..
  Brez DDV: 31,07 € 37,90 € 43,00 €
 • Senčnik za vozičke Peg Perego Navy Originalni Peg Perego dodatek. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Peg Perego in odlično zaščiti otroka pred soncem. V univerzalni modri barvi. ..
  Brez DDV: 31,07 € 37,90 € 43,00 €
 • Senčnik za vozičke Stokke Brown
  Senčnik za vozičke Brown Originalni Stokke dodatek v nežni rjavi barvi brown. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  Brez DDV: 37,62 € 45,90 €
 • Senčnik za vozičke Stokke Black
  Senčnik za vozičke Black Originalni Stokke dodatek. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  Brez DDV: 37,62 € 45,90 €
 • Senčnik za vozičke Stokke Deep blue
  Senčnik za vozičke Deep blue Originalni Stokke dodatek v temno modri morski barvi. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  Brez DDV: 37,62 € 45,90 €
 • Senčnik za vozičke Stokke Red
  Senčnik za vozičke Stokke Red Originalni Stokke dodatek v temperamentni rdeči barvi za dinamične mamice, ki hočejo pokazati svoj temperament. Senčnik je nujno potreben v vseh vročih poletnih dneh.  ..
  Brez DDV: 37,62 € 45,90 €
 • Senčnik za vozičke Stokke Purple
  Senčnik za vozičke Stokke Purple Originalni Stokke dodatek za otroške vozičke. Senčnik je nujno potreben v vseh vročih poletnih dneh.Vtrpežni vijola barvi za deklice. ..
  Brez DDV: 37,62 € 45,90 €
 • Senčnik za vozičke Stokke Black melange
  Senčnik za vozičke Stokke Black melange Originalni Stokke dodatek za otroške vozičke. Senčnik je nujno potreben v vseh vročih poletnih dneh.  ..
  Brez DDV: 37,62 € 45,90 €
 • Senčnik za vozičke Stokke Beige melange
  Senčnik za vozičke Stokke Beige melange Originalni Stokke dodatek za otroške vozičke. Senčnik je nujno potreben v vseh vročih poletnih dneh.  ..
  Brez DDV: 37,62 € 45,90 €
 • Senčnik za vozičke Inglesina
  Kvaliteten senčnik za vozičke Inglesina, ki ga lahko zaradi univerzalnega namestitvenega sistema namestite na večino vozičkov na tržišču. ..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • Senčnik Casualplay KUDU PARASOL
  Senčnik Casualplay KUDU PARASOL Univerzalni Casualplay senčnik Montaža na vse vozičke Senčnik nudi 80% UV zaščito ..
  Brez DDV: 36,80 € 44,90 €
 • Senčnik Casualplay PARASOL
  Senčnik Casualplay PARASOL Univerzalni Casualplay senčnik Montaža na vse vozičke Senčnik nudi 80% UV zaščito ..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €