Kategorije
Dooky Prevleka za avtosedež skupina 0+ - Dark Grey

Dooky Prevleka za avtosedež skupina 0+ - Dark Grey

ProizvajalecDooky
Šifra: 5038278002537
Na zalogi (kos) : 9
  • 18,60 €

    20,00 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Dooky univerzalna Prevleka za avtosedež skupina 0+ - Dark Grey

Prevleka avtomobilskega sedeža Dooky je dodatna oprema, ki vam omogoča, da v samo nekaj sekundah postanete modni in elegantni.

Je idealna zaščita za zaščito avtomobilskega sedeža pred morebitnimi madeži in zaradi univerzalnega oblikovanja se zlahka prilagodi vsakemu modelu in blagovni znamki skupine 0+, tako da je vaš otroški sedež unikaten in originalen.
Dooky prevleka se enostavno namesti na sedež in prav tako se enostavno odstrani. Narejena je iz visoko kakovostnega materiala, ki je mehka in udobna ter pralna.

  • Izdelan iz visoko kakovostnega bombaža,
  • material: 95% bombaž, 5% elastan,
  • za večino avtomobilskih sedežev 0+,
  • lahko se uporablja tako s tritočkovnimi pasovi kot s 5-točkovnimi pasovi,
  • ustvarite popoln videz vašega avtomobilskega sedeža, tudi če združite dodatke iste fantazije.

Dodatek za v avto
Tip dodatka Prevleka
Skupina 0+
Splošni podatki
Barva Siva

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen