Kategorije
FILLIKID zimske rokavice Duo muff za roke - Natur/Black

FILLIKID zimske rokavice Duo muff za roke - Natur/Black

ProizvajalecFillikid
Šifra: 9120073600257
Na zalogi (kos) : 2
  • 14,87 €

    15,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

FILLIKID zimske rokavice Duo muff za roke - Natur/Black

Sprehajanje z vozičkom brez rokavic v hladni dneh je zelo neprijetno. Tople roke vam zagotovi optimalen ročni grelniki za vozički z dvema ročajema! Duo Muf namestite na ročaj vozička in vožnja v mrzlih dneh bo prijetna za vaše roke. Notranjost je obložena s flisom.

Dodatek k vozičku
Vrsta dodatka Zimske rokavice

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen