Kategorije
Gb Košara za voziček - Posh Pink

Gb Košara za voziček - Posh Pink

ProizvajalecGb
Šifra: 4251158200279
Na zalogi (kos) : 2
  • 120,89 €

    129,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Gb Košara za voziček - Posh Pink

Gb prenosna košara je odličen dodatek za vaš gb potovalni sistem. Ne potrebujete dodatnega adapterja, preprosto jo pritrdite na okvir kateregakoli vozička gb Gold serije in že imate idealnega, prvovrstnega popotnika za vašega novorojenčka. Prenosna košara je lahka in ima uporaben prenosni ročaj za dvigovanje. Udobna, izjemno široka vzmetnica zagotavlja, da malček ostane v pravilnem in udobnem položaju za ležanje. Prevleka je pralna pri 30°C.

Dimenzije (D x Š x V): 87 x 42 x 61,5 cm

Teža: 4,2 kg

Garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.

Košare, ogrodja in sedežni deli
Vrsta Trda košara
Primerno za starost 0+ mesecev
Prezračevanje Da
Oblazinjenje Iz koži prijaznih materialov, snemljivo ter pralno
Adapterji za Priloženi
Dimenzije v cm (š*d*v) 42 x 87 x 61,5h cm
Splošni podatki
Teža v kg 4,2 kg
Barva Pink

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen