Kategorije
Globber  Tricikel Explorer 4 v 1 - rdeč

Globber Tricikel Explorer 4 v 1 - rdeč

ProizvajalecGlobber
Šifra: 4895224400783
Na zalogi (kos) : 34
  • 139,49 €

    149,99 €   (- 7%)
ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ti na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Globber  Tricikel Explorer 4 v 1 - rdeč

Vsi modeli so opremljeni s patentiranim kolesnim mehanizmom, enostavno in hitro dve zadnji kolesi pretvorite v dvojno širino kolesa brez orodja, za preoblikovanje izdelka iz tricikla v kolo poganjalec!
Še več, ko otrok preraste stopnjo uporabe tricikla in prične z uporabo kolesa poganjalca, lahko pedala enostavno shranite v za to posebno mesto pod sedežem.

EXPLORER TRIKE nudi 4 stopnje;
1.) Tricikel za malčke ( 10-36 mesecev)
2.) Vodeni tricikel ( 18-36 mesecev)
3.) Tricikel s pedali za samostojno vožnjo ( 24-36 mesecev)
4.) Kolo poganjalec 2-5 let

Maksimalna teža uporabnika 20 kg.

Lastnosti izdelka
• Vključena 2 sedeža: 1 x sedež za malčke z varovalno ograjico in 5 tokovnim varnostnim pasom ( nastavljiv po višini 32-35 cm) in 1 x blazinjen sedež za kolo poganjalec ( nastavljiv po višini od 31- 34 cm)
• Vgrajen sistem za krmiljenje. Starši manevrirajo smer prednjega kolesa s potisno palico. Potisna palica je nastavljiva po višini.
•Izpolnjuje vse varnostne standarde, kot so:
2 zavori na zadnjih dveh kolesih
možnost nastavitve prostega teka sprednjega kolesa (ni nevarnosti, da bi vrteča pedala udarila otroka po nogah ali da bi pedala padla ven)
30-stopinjski radij obračanja prednjega kolesa ( predpisan standard)

Patentiran sistem koles 2 v 1 ( tricikel - kolo poganjelec)
Shranjevanje pedal pod sedežem, ko je tricikel v uporabi kot kolo poganjalec.
Kolesa EVA iz pene
Garancija: 2 leti

Tricikel
Namenjen Deklici | Fantu
Primeren za starost od 2+ let
Primeren do teže 20 kg
Vodenje s palico Da
Splošni podatki
Barva Črna | Rdeča

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen