Kategorije
Grelnik stekleničk Avent SCF355/00

Grelnik stekleničk Avent SCF355/00

ProizvajalecAvent
Šifra: 8710103658443
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 34,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: avent, grelniki, hranjenje, pripomočki

Grelnik stekleničk Avent SCF355/00

Ko vam primanjkuje časa, ta grelnik otroških stekleničk Philips Avent mleko pogreje hitro in enakomerno v samo 3 minutah. Je enostaven za uporabo, ima pa tudi priročno nastavitev za odmrzovanje in ga lahko uporabljate za pogrevanje otroške hrane.

Grelnik stekleničk segreje 150 ml mleka v samo 3 minutah. Grelnik stekleničk greje hitro in enakomerno. Hkrati preprečuje tudi vroča mesta, saj mleko med segrevanjem nenehno kroži.

Grelnik stekleničk vključuje priročno nastavitev za odmrzovanje. Za odmrznitev zamrznjenega mleka ali hrane za dojenčke preprosto izberite to nastavitev, ki je varnejša od odmrzovanja v mikrovalovni pečici in priročnejša od uporabe vode.

Grelnik stekleničk lahko uporabljate tudi za nežno in enakomerno pogrevanje otroške hrane, ne samo za segrevanje otroških stekleničk

Grelnik stekleničk je popolnoma združljiv z vsemi stekleničkami in posodicami Philips Avent. Z njim lahko priročno segrevate stekleničke in posodice z otroško hrano

Za vklop grelnika otroških stekleničk samo obrnite gumb in izberite želeno nastavitev segrevanja. Grelniku stekleničk je priložena koristna tabela segrevanja, da lahko enostavno izveste, koliko časa bo trajalo segrevanje.

Dimenzije 6,4 x 13,9 x 14,8 cmPripomoček za hranjenje
Zvrst pripomočka Grelniki stekleničk

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha