Menu
Košarica

Grelnik stekleničk Avent SCF355/00

Grelnik stekleničk Avent SCF355/00
Grelnik stekleničk Avent SCF355/00
Grelnik stekleničk Avent SCF355/00
Grelnik stekleničk Avent SCF355/00
Grelnik stekleničk Avent SCF355/00
  • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
  • Šifra: 8710103658443
Prodanih: 0
Ogledov: 88
34,90 €
Brez DDV: 28,61 €
Cena v nagradnih točkah: 99999

Grelnik stekleničk Avent SCF355/00

Ko vam primanjkuje časa, ta grelnik otroških stekleničk Philips Avent mleko pogreje hitro in enakomerno v samo 3 minutah. Je enostaven za uporabo, ima pa tudi priročno nastavitev za odmrzovanje in ga lahko uporabljate za pogrevanje otroške hrane.

Grelnik stekleničk segreje 150 ml mleka v samo 3 minutah. Grelnik stekleničk greje hitro in enakomerno. Hkrati preprečuje tudi vroča mesta, saj mleko med segrevanjem nenehno kroži.

Grelnik stekleničk vključuje priročno nastavitev za odmrzovanje. Za odmrznitev zamrznjenega mleka ali hrane za dojenčke preprosto izberite to nastavitev, ki je varnejša od odmrzovanja v mikrovalovni pečici in priročnejša od uporabe vode.

Grelnik stekleničk lahko uporabljate tudi za nežno in enakomerno pogrevanje otroške hrane, ne samo za segrevanje otroških stekleničk

Grelnik stekleničk je popolnoma združljiv z vsemi stekleničkami in posodicami Philips Avent. Z njim lahko priročno segrevate stekleničke in posodice z otroško hrano

Za vklop grelnika otroških stekleničk samo obrnite gumb in izberite želeno nastavitev segrevanja. Grelniku stekleničk je priložena koristna tabela segrevanja, da lahko enostavno izveste, koliko časa bo trajalo segrevanje.

Dimenzije 6,4 x 13,9 x 14,8 cmPripomoček za hranjenje
Zvrst pripomočka Grelniki stekleničk

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.