Hauck Disney

 

Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Hauck SPEED PLUS S Forest Fun
  Hauck SPEED PLUS S Forest Fun Športni voziček Hauck je idealen za mestno vožnjo Primeren za otroke ki že samostojno sedijo Izredno kompakten  z ogordjem iz jekla Vrtljiva dvojna sprednja kolesa z možnostjo blokade za neravne površine Vzmetenje na dvojnih zadnjih kolesih Centralna zavora..
  106,90 €
  Brez DDV: 87,62 €
 • Prenosna posteljica Hauck Disney PLAY'N RELAX SQ
  Prenosna posteljica Hauck Disney PLAY'N RELAX SQ Prenosna posteljica in igralnica v enem Kvadratne oblike za še več prostora za igranje. Značilnosti: - Zložljiva v priročno torbo z ročaji, - primerna za otroke od rojstva do teže 15 kg, - vse stranice zamrežene za stalen nadzor nad otrokom, ..
  114,90 €
  Brez DDV: 94,18 €
 • Stolček za hranjenje Hauck Disney MAC BABY Forest Fun
  Hauck Disney MAC BABY Forest Fun S stolčkom Mac baby je vaš malček pri vsakem obroku odlično nameščen. Pladenj ima tudi vboklino za bolj stabilen kozarec ali stekleničko. S stabilnimi nogami in 5 točkovnimi varnostnimi pasovi vaš mačkek vedno sedi udobno in varno. Visoko hrbtišče otroku nud..
  89,90 €
  Brez DDV: 73,69 €
 • Ležalnik in stolček za hranjenje Hauck Disney SIT'N RELAX 3 v 1 Strech Beige
  Hauck Disney SIT'N RELAX 3 v 1 Strech Beige Večfunkcijski stol in gugalnik + ležalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z ..
  229,90 €
  Brez DDV: 188,44 €
 • Ležalnik in stolček za hranjenje Hauck Disney SIT'N RELAX 3 v 1 Strech Grey
  Hauck Disney SIT'N RELAX 3 v 1 Strech Grey Večfunkcijski stol in gugalnik + ležalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z n..
  229,90 €
  Brez DDV: 188,44 €
 • Ležalnik in stolček za hranjenje Hauck Disney SIT'N RELAX Pooh Cuddles
  Hauck Disney SIT'N RELAX Pooh Cuddles Večfunkcijski stol in gugalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z nastavljivim nakl..
  199,90 €
  Brez DDV: 163,85 €
 • Ležalnik in stolček za hranjenje Hauck Disney SIT'N RELAX Mickey Cool Vibes
  Hauck Disney SIT'N RELAX Mickey Cool Vibes Večfunkcijski stol in gugalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z nastavljivim..
  199,90 €
  Brez DDV: 163,85 €
 • Ležalnik in stolček za hranjenje Hauck Disney SIT'N RELAX Friend
  Hauck Disney SIT'N RELAX Friend Večfunkcijski stol in gugalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z nastavljivim naklonom. ..
  174,90 €
  Brez DDV: 143,36 €
 • Športni voziček Hauck Disney SPORT Minnie Geo Pink
  Športni voziček Hauck Disney SPORT Minnie Geo Pink Izredno lahek voziček, vrtljiva prednja kolesa z možnostjo blokade vrtenja, premer plastičnih koles 14,5 cm, odstranljiva kolesa naslon za hrbet nastavljiv v 5 različnih položajev od 108 do 156 stop..
  104,90 €
  Brez DDV: 85,98 €
 • Športni voziček Hauck Disney SPORT Mickey Geo Blue
  Športni voziček Hauck Disney SPORT Mickey Geo Blue Izredno lahek voziček, vrtljiva prednja kolesa z možnostjo blokade vrtenja, premer plastičnih koles 14,5 cm, odstranljiva kolesa naslon za hrbet nastavljiv v 5 različnih položajev od 108 do 156 stopinj, nastavljiv naslon za..
  104,90 €
  Brez DDV: 85,98 €
 • Športni voziček Hauck Disney SPORT Pooh Spring Brights Red
  Športni voziček Hauck Disney SPORT Pooh Spring Brights Red Izredno lahek voziček, vrtljiva prednja kolesa z možnostjo blokade vrtenja, premer plastičnih koles 14,5 cm, odstranljiva kolesa naslon za hrbet nastavljiv v 5 različnih položajev od 108 do ..
  104,90 €
  Brez DDV: 85,98 €
 • Ležalnik Hauck Disney ROCKY Mickey Geo Blue
  Ležalnik Hauck Disney ROCKY Mickey Geo Blue Optimalno udobje za vašega otroka. Ležalnik Rocky ima mehko oblazinjenje in zagotavlja optimalno udobje za vašega otroka. Naslon je nastavljiv v tri položaje in je tako vedno ustrezen glede na rast vašega otroka. Guganje se enostavno prekine z aktiviran..
  59,90 €
  Brez DDV: 49,10 €
 • Ležalnik Hauck Disney Disney ROCKY Minnie Geo Pink
  Ležalnik Hauck Disney Disney ROCKY Minnie Geo Pink Optimalno udobje za vašega otroka. Ležalnik Rocky ima mehko oblazinjenje in zagotavlja optimalno udobje za vašega otroka. Naslon je nastavljiv v tri položaje in je tako vedno ustrezen glede na rast vašega otroka. Guganje se enostavno prekine z ak..
  59,90 €
  Brez DDV: 49,10 €
 • Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY SQ Pooh Ready To Play
  Prenosna posteljica Hauck Disney  DREAM'N PLAY SQ Pooh Ready To Play Prenosna posteljica in igralnica v enem Kvadratne oblike za še več prostora za igranje. Značilnosti: - Zložljiva v priročno torbo z ročaji, - primerna za otroke od rojstva do teže 15 kg, - vse stranice zamrežene za sta..
  114,90 €
  Brez DDV: 94,18 €
 • Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY Minnie Geo Pink
  Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY Minnie Geo Pink Prenosna posteljica z motivom iz risanke Minnie. Pozabite zapleteno postavljanje, saj je priročno prenosno posteljico DREAM'N PLAY mogoče postavitev kot bi mignil. Zložljiva v priročno torbo z ročaji, primerna za otroke..
  94,90 €
  Brez DDV: 77,79 €
 • Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY Mickey Geo Blue
  Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY Mickey Geo Blue Prenosna posteljica z motivom iz risanke Miki miške. Pozabite zapleteno postavljanje, saj je priročno prenosno posteljico DREAM'N PLAY mogoče postavitev kot bi mignil. Zložljiva v priročno torbo z ročaji, primerna za ot..
  94,90 €
  Brez DDV: 77,79 €
 • Stolček za hranjenje Hauck Disney MAC BABY Minnie Geo Pink
  Hauck Disney MAC BABY Minnie Geo Pink S stolčkom Mac baby je vaš malček pri vsakem obroku odlično nameščen. Pladenj ima tudi vboklino za bolj stabilen kozarec ali stekleničko. S stabilnimi nogami in 5 točkovnimi varnostnimi pasovi vaš mačkek vedno sedi udobno in varno. Visoko hrbtišče otrok..
  89,90 €
  Brez DDV: 73,69 €
 • Stolček za hranjenje Hauck Disney MAC BABY Mickey Geo Blue
  Stolček za hranjenje Hauck Disney MAC BABY Mickey Geo Blue S stolčkom Mac baby je vaš malček pri vsakem obroku odlično nameščen. Pladenj ima tudi vboklino za bolj stabilen kozarec ali stekleničko. S stabilnimi nogami in 5 točkovnimi varnostnimi pasovi vaš mačkek vedno sedi udobno in varno. Visok..
  89,90 €
  Brez DDV: 73,69 €