Kategorije

Hauck Disney baby

Hauck osrečuje otroke od vsega začetka in že več kot 90 let. Družinsko podjetje Hauck skrbi za cele generacije otrok. Družina svoje izkušnje in znanje prenaša iz roda v rod. Motivi Disney

Prenosna stajica  PLAY'N RELAX SQ MICKEY COOL VIBES
Prenosna stajica  PLAY'N RELAX SQ MICKEY COOL VIBES
Ni na zalogi
Hauck Disney baby​

Prenosna stajica PLAY'N RELAX SQ MICKEY COOL VIBES

Prenosna stajica Hauck Play'n Relax SQ Mickey COOL VIBES Prenosna posteljica in igralnica v enem Kvadratne oblike za še več prostora za igranje. Značilnosti: - Zložljiva v priročno torbo z ročaji, - primerna za otroke od rojstva do teže 15 kg,..

119,90 €

Hauck Disney baby​

Prenosna stajica PLAY'N RELAX SQ MICKEY MOUSE CHARCOAL

Prenosna stajica Hauck Play'n Relax SQ Mickey Mouse Charcoal Prenosna posteljica in igralnica v enem Kvadratne oblike za še več prostora za igranje. Značilnosti: - Zložljiva v priročno torbo z ročaji, - primerna za otroke od rojstva do teže 15..

129,90 €

Hauck Disney baby​

Ležalnik in stolček za hranjenje Disney SIT'N RELAX 3 v 1 Strech Grey

Hauck Disney SIT'N RELAX 3 v 1 Strech Grey Večfunkcijski stol in gugalnik + ležalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za ..

239,90 €

Ležalnik in stolček za hranjenje  Disney SIT'N RELAX Friend
Ležalnik in stolček za hranjenje  Disney SIT'N RELAX Friend
Ni na zalogi
Hauck Disney baby​

Ležalnik in stolček za hranjenje Disney SIT'N RELAX Friend

Hauck Disney SIT'N RELAX Friend Večfunkcijski stol in gugalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga upo..

184,90 €

Hauck Disney baby​

Ležalnik in gugalnik Disney SWING Pooh Tidy Time

Ležalnik in gugalnik Haick Disney SWING Pooh Tidy Time Primeren od rojstva dalje do cca 9 kg otrokove teže5 točkovni varnostni pasDeluje z napajalnikom ali baterijami (4xLR20, niso priložene)Ponuja 15 različnih melodij utripajoča lučka , ki spre..

124,90 €

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)