Kategorije
Lego 70418 J.B.-jev laboratorij duhov - Hidden Side

Lego 70418 J.B.-jev laboratorij duhov - Hidden Side

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016365405
Na zalogi (kos) : 1
  • 19,13 €

    21,98 €   (- 13%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego 70418 J.B.-jev laboratorij duhov - Hidden Side

Si upaš razkriti skrivno plat? Poveži se z Jackom Davidsom in J.B.-jem, ki skušata rešiti Newbury in spremeniti svet, obseden z duhovi, v običajnega. Prenesi aplikacijo LEGO® Hidden Side™ in svoj telefon usmeri v J.B.-jev laboratorij duhov, da bo tvoj modelček oživel in ti razkril skrivni del. Oglej si, kako spremembe sestavljivega modela v resničnem svetu vplivajo na dogodke v aplikaciji. Razišči skrivno plat, reši nove skrivnosti, poišči kulske elemente, polovi duhove in jih dodaj v svojo zbirko, nato pa premagaj šefa duhov, g. Drewella – če si upaš. Ali pa odigraj svoje pustolovščine na lovu za duhovi z osupljivim igralnim kompletom LEGO!


NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

Kocke
Kocke namenjene Deklici | Fantu
Zvrst Domišljijski svet
Lego serija Hidden Side
Starost 7+ let
Splošni podatki
Kolekcija 2020

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen