Menu
Košarica

Naslonjač za dojenje Hauck METAL GLIDER Black

Naslonjač za dojenje Hauck METAL GLIDER Black
Naslonjač za dojenje Hauck METAL GLIDER Black
Naslonjač za dojenje Hauck METAL GLIDER Black
Naslonjač za dojenje Hauck METAL GLIDER Black
Naslonjač za dojenje Hauck METAL GLIDER Black
  • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
  • Šifra: 687024
Prodanih: 3
Ogledov: 333
314,90 €
Brez DDV: 258,11 €
Cena v nagradnih točkah: 6145

Hauck METAL GLIDER Black

V tem udobnem naslonjaču za dojenje in razvajanje se boste vi in vaš dojenček odlično počutili. Naslonjač je vrtljiv za 360 stopinj ter ima nastavljiv naslon, sedišče, naslon za noge. Jeklena kompaktna in močna konstrukcija zagotavljata dolgotrajno uporabo. Različne barve umetnega usnja pa se bodo padale v vsak interier.
V njem pa se boste odlično sprostili tudi po času, ko bo vaš otrok potreboval dojenje. 
Naslonjač in stolček za noge sta opremljena s prijetno drsno funkcijo, ki vam omogoča sproščeno udobje med sedenjem. Poleg tega je mogoče naslonjalo brezstopenjsko nastaviti vse do položaja za počivanje. 
Čiščenje je enostavno zaradi umetnega usnja.

Značilnosti:
- vrtljiv za 360°,
- jeklena konstrukcija,
- pralno oblazinjenje,
- preprosta namestitev,
- brezstopenjske nastavitve,
- zvezno nastavljanje položajev med 91 in 120 stopinj

Dimenzije in teža:
- naslonjač:  93 x 72 x 102 cm,
- stolček:     40 x 45 x 34 cm,
- sedišče:     54 x 52 cm,
- naslon:       72 x 74 cm,
- teža naslonjača: 17,5 kg,
- teža stolčka: 4,5 kg.

Pohištvo
Tip Naslonjači
Kolekcija 2019

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.