Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

Igra

Otroci imajo neverjetno sposobnost, da se lahko popolnoma vživijo v domišljijski svet in se popolnoma prepustijo toku.

Risanka Pujsa Pepa je z nami že več kot desetletje in je dokazala, da enostavna risanka z odličnimi idejami in pristopom, ki je bližje najmlajšim brez težav preživi v hudi konkurenci digitalnih risank. Še več, po vseh teh letih še vedno podira vse rekorde. Pujsa pepa je prodrla že v vsak kotiček našega življenja. Imamo razne fantazijske hišice, kuhinje, igračke pliš kot tudi električni avto za prevoz otrok.

Vsako leto pa se pojavi kakšen nov risani junak, ki obnori svet. Ledeno kraljestvo (Frozen), Disneyjeva risanka izpred nekaj let je še kar naprej  zelo popularna.

V naši ponudbi imamo kar nekaj igrač in ostalih igral z motivi najljubših risanih junakov. Pujsa pepa in junaki iz risanke Ledeno kraljestvo (Frozen) so samo delček tega, kar vam lahko ponudimo.

Igrače

V samostojni kategoriji igrače najdete igračo tako za dojenčka kot tudi za najstnika. Izmed nekaj 100 igrač boste enostavno našli tako, ki jo iščete saj lahko preprosto s filtri odstranite vse tiste, ki vas ne zanimajo. Na primer, če iščete igračo Pujsa Pepa za otroka starega 3 leta enostavno označite pod motiv »Pujsa pepa« ter pod starost 3+ let in dobili boste samo igrače, ki vas zanimajo. Enako lahko izmed ponudbe izluščite samo npr. didaktične igrače. Izbira igrač je tako sila enostavno, saj vam sploh ni potrebno brskati med vsemi igračami, da najdete pravo. Če pa imate kljub temu pomisleke katera igrača je prava preberite naša priporočila za izbiro igrače.

Vozila za otroke

Smo pa tudi eni najbolj založenih otroških trgovin pri nas z otroškimi vozili. V naši ponudbi imamo tako najcenejše in najšibkejše 6V modele kot najmočnejše 24V modele. Večino vozil (odvisno od zaloge) vam lahko dostavimo samo v nekaj dneh. V tej kategoriji prevladuje predvsem BabyCar in Peg Perego. Peg Perego je znan kot vodilni proizvajalec vozil za otroke, kar potrjujejo tudi stranke, ki povedo, da se s temi avtomobili otroci vozijo mnogo let brez kakršnih koli težav. Imamo pa v tej kategoriji tudi ostala vozila za otroke, kot inovativne poganjalce, tricikle in kolesa. Kolo z motivom Ledeno kraljestvo in Maša in medved so odlično darilo za vašo deklico.

Večja igrala

V kategoriji na vrtu pa lahko najdete večja igrala, ki najdejo mesto na vašem vrtu. Velike in prostorne fantazijske hiše, tobogani, peskovniki in gugalnice bodo na vašem vrtu ustvarile pravo otroško igrišče, kjer se bo vaš malček ali malčica s prijatelji nepozabno igral.

Med našimi izbranimi igrali boste z lahkoto našli tudi tako za vašega otroka. Naj bo to v stanovanju, hiši ali na vrtu imamo nekaj za vas. Naša prednost pa je izredno enostavna izbira med veliko izbiro igrač.

Za konec pa še zanimiva misel, ki pravi: »Ko človek izgubi otroško radoživost izgubi veliko vrednoto, ki jo ima v življenju«. Bodimo otroci vsaj včasih vsi skupaj in uživajmo skupaj s svojimi otroci.