Igrače

Ste v dilemi kakšna igrača je primerna za vašega otroka ali otroka, ki ga želite obdariti? Preberite naš vodič za lažjo izbiro igrače po posameznem starostnem obdobju, kjer so navedene varne igrače kot tudi potencialno nevarne igrače, katerih se v tistem starostnem obdobju izogibajte. Izbira bo lažja.

Prav tako lahko preko filtrov preprosto izberete samo igrače, ki so primerne posameznemu starostnemu obdobju, namenu in v motivu najljubšega junaka

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Playset Heidi HIša na drevesu
  Playset Heidi HIša na drevesu Set Hiša na drevesu Heidi ..
  Brez DDV: 35,16 € 42,90 €
 • Paw Patrol smetarski tovornjak Rocky
  Paw Patrol reciklažni tovornjak Rocky Reciklaža je pomembna na vsakem koščku našega lepega planeta. Ta smetarski tovornjak Rocky bo poskrbel, da  odpadki pridejo na deponijo. Odlično darilo. Max. dimenzije približno 10 x 22 x 19 cm ..
  Brez DDV: 18,77 € 22,90 €
 • Paw Patrol Sea Rocky
  Paw Patrol Sea Rocky Vsako vozilo se spremeni iz terenskega/ zračnega vozila v vodno vozilo Odlično darilo. Max. dimenzije približno 10 x 22 x 19 cm ..
  Brez DDV: 21,23 € 25,90 €
 • Paw Patrol reševalno vozilo
  Paw Patrol reševalno vozilo Marsall je pripravljen za reševanje. Super dobri tovornjak je opremljen s vsem kar potrebuje za reševanje. Odlično darilo. Max. dimenzije približno 10 x 22 x 19 cm ..
  Brez DDV: 18,77 € 22,90 €
 • Paw Patrol Sea Marshall
  Paw Patrol Sea Marshall Vsako vozilo se spremeni iz terenskega/ zračnega vozila v vodno vozilo Odlično darilo. Max. dimenzije približno 10 x 22 x 19 cm ..
  Brez DDV: 21,23 € 25,90 €
 • Paw Patrol Rubble - sea patrol
  Paw Patrol Rubble - sea patrol Pomorsko patrolno vozilo s katerim junak Rubble nadzira plažo. Odlično darilo. cca. dimenzije približno 10 x 22 x 19 cm ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Paw Patrol Chase - patrulno vozilo
  Paw Patrol Chase patrulno vozilo Patrulno vozilo iz priljubljene risanke tačke na patrulji z junakom Chase Odlično darilo. Max. dimenzije približno 10 x 22 x 19 cm ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Paw Patrol Chase - vohunsko vozilo
  Paw Patrol Chase vohunsko vozilo Vohunsko vozilo iz priljubljene risanke tačke na patrulji z junakom Chase Odlično darilo. Max. dimenzije približno 10 x 22 x 19 cm ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • TATTOO SET GLITZA ART - SWEET BUTTERFLY   Glitza FASHION je zabavna za elegantna dekleta. Glitza je tanka plast lepila, ki se nanese na kožo ali na nohte in je lahko vidna z različnimi barvnimi bleščicami - zelo individualno tatoo! Lepilo in bleščice v prahu se lahko uporabljajo t..
  Brez DDV: 7,54 € 9,20 € 9,90 €
 • TATTOO SET GLITZA ART - BEST FRIENDS   Glitza FASHION je zabavna za elegantna dekleta. Glitza je tanka plast lepila, ki se nanese na kožo ali na nohte in je lahko vidna z različnimi barvnimi bleščicami - zelo individualno tatoo! Lepilo in bleščice v prahu se lahko uporabljajo tudi..
  Brez DDV: 7,54 € 9,20 € 9,90 €
 • TATTOO SET GLITZA ART - CUTIE BOW   Glitza FASHION je zabavna za elegantna dekleta. Glitza je tanka plast lepila, ki se nanese na kožo ali na nohte in je lahko vidna z različnimi barvnimi bleščicami - zelo individualno tatoo! Lepilo in bleščice v prahu se lahko uporabljajo tudi za..
  Brez DDV: 9,75 € 11,90 € 12,90 €
 • TATTOO SET GLITZA ART - LITTLE LOVE   Glitza FASHION je zabavna za elegantna dekleta. Glitza je tanka plast lepila, ki se nanese na kožo ali na nohte in je lahko vidna z različnimi barvnimi bleščicami - zelo individualno tatoo! Lepilo in bleščice v prahu se lahko uporabljajo tudi ..
  Brez DDV: 9,75 € 11,90 € 12,90 €
 • TATTOO SET GLITZA FASHION - EXPRESS YOURSELF   Glitza FASHION je zabavna za elegantna dekleta. Glitza je tanka plast lepila, ki se nanese na kožo ali na nohte in je lahko vidna z različnimi barvnimi bleščicami - zelo individualno tatoo! Lepilo in bleščice v prahu se lahko uporablj..
  Brez DDV: 7,54 € 9,20 € 9,90 €
 • TATTOO SET GLITZA FASHION - LIBERTY CHARMS   Glitza FASHION je zabavna za elegantna dekleta. Glitza je tanka plast lepila, ki se nanese na kožo ali na nohte in je lahko vidna z različnimi barvnimi bleščicami - zelo individualno tatoo! Lepilo in bleščice v prahu se lahko uporabljaj..
  Brez DDV: 15,16 € 18,50 € 19,90 €
 • TATTOO SET GLITZA HOME - ORIENTAL   Glitza FASHION je zabavna za elegantna dekleta. Glitza je tanka plast lepila, ki se nanese na kožo ali na nohte in je lahko vidna z različnimi barvnimi bleščicami - zelo individualno tatoo! Lepilo in bleščice v prahu se lahko uporabljajo tudi za..
  Brez DDV: 15,16 € 18,50 € 19,90 €
 • TATTOO SET GLITZA HOME - DIAMOND QUEEN   Naj bo tvoj dom lep. Zelo je preprosto! Izberite tatoo, lepilo lepite na gladko površino in okrasite z dodatnim finim bleščastim praškom. Tetovaže so primerne za vse gladke površine, bodisi stene, les, kovine, steklo, tkanine in še v..
  Brez DDV: 7,54 € 9,20 € 9,90 €
 • TATTOO SET GLITZA HOME - BOHO   Naj bo tvoj dom lep. Zelo je preprosto! Izberite tatoo, lepilo lepite na gladko površino in okrasite z dodatnim finim bleščastim praškom. Tetovaže so primerne za vse gladke površine, bodisi stene, les, kovine, steklo, tkanine in še veliko več..
  Brez DDV: 7,54 € 9,20 € 9,90 €
 • TATTOO SET GLITZA HOME - SAHARA   Naj bo tvoj dom lep. Zelo je preprosto! Izberite tatoo, lepilo lepite na gladko površino in okrasite z dodatnim finim bleščastim praškom. Tetovaže so primerne za vse gladke površine, bodisi stene, les, kovine, steklo, tkanine in še veliko v..
  Brez DDV: 7,54 € 9,20 € 9,90 €