Kategorije
Igralna podloga PlayGro Clip Clop Activity gym

Igralna podloga PlayGro Clip Clop Activity gym

ProizvajalecPlaygro
Šifra: 9321104826183
Na zalogi (kos) : 4
  • 42,77 €

    45,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Igralna podloga PlayGro Clip Clop Activity gym

Široka igralna podloga omogoča otroku veliko prostora za gibanje. Ima dva loka, na katerih so obešene različne pisane živalice.

Stimulirajo otrokov razvoj koordinacije med očmi in rokami. Pisane barve podloge pritegnejo otrokovo pozornost, v podlagi pa so tudi šumeči deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen