Kategorije
INTEX Bazen - mavrica

INTEX Bazen - mavrica

ProizvajalecIntex
Šifra: 6941057402376
Na zalogi (kos) : 6
  • 5,57 €

    5,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

INTEX Bazen - mavrica

Praktičen otroški bazenček mavričnih barv je prava rešitev za vodno zabavo vaših malčkov na vašem vrtu. Debelina materiala: 0,20 mm Višina vode: 15 cm, Velikost: 86x25 cm, Volumen: 63 l (ob 90% polnitvi). Priporočamo uporabo od 1–3. let otrokove starosti. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 1. leta.

OPOZORILA: Samo za domačo uporabo. Opozorilo. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo že v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne postavljajte igralnega bazena na beton, asfalt ali drugo trdo površino. Shranite podatke in opozorila za morebitno kasnejšo uporabo.

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

VARNOSTNA OPOZORILA PRI UPORABI OTROŠKIH BAZENOV OPOZORILA pri uporabi bazena


Na vrtu
Igralo Bazen
Primerno za starost 1+ let
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 86x25 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen