Kategorije
INTEX Bazen zvezdice

INTEX Bazen zvezdice

ProizvajalecIntex
Šifra: 6941057402406
Na zalogi (kos) : 78
  • 7,43 €

    7,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

INTEX Bazen zvezdice

Poskrbite za nepopisno veselje vaših najmlajših ali vaše brezskrbno nedeljsko popoldne. Napihljiv bazenček je prava rešitev za učenje prvih plavalnih zamahov. Bazen ima 2 zračna obroča iz odpornega materiala, ki zagotovijo stabilnost in zaščito. Debelina materiala 0,20 mm (stena), 0,18 mm (dno bazena) Višina vode: 18 cm, Velikost: 122 x 25 cm. Volumen: 150 l (ob 90% polnitvi). Priporočamo uporabo od 2. let otrokove starosti dalje. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 2. let.

Na voljo dva motiva, izbranega zapišite v opombe naročila.

OPOZORILA: Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelek ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo.

OPOZORILO NA IZDELKU: Otroka nikoli ne pustite brez nadzora - nevarnost utopitve. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Barve ni mogoče izbirati!

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

VARNOSTNA OPOZORILA PRI UPORABI OTROŠKIH BAZENOV OPOZORILA pri uporabi bazena


Na vrtu
Igralo Bazen
Primerno za starost 2+ let
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 122X25 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen