Kategorije
INTEX Čoln popotnik

INTEX Čoln popotnik

ProizvajalecIntex
Šifra: 078257593804
Na zalogi (kos) : 40
  • 6,97 €

    7,49 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

INTEX Čoln popotnik

Prav nič ni bolj vznemirljivega, kot otroška vožnja s čolnom po gladini morja ali vašega bazena. Čoln je na voljo v treh različnih modelih: -dirkalni avto- gasilski avto ali ribica. Izdelek je primeren za otroke od 3 do 6 leta starosti. Maksimalna obtežitev: 27 kg Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

OPOZORILA: Izdelek ni namenjen za reševanje življenj. Izdelek ne varuje pred utopitvijo. Izdelek se lahko uporablja samo v vodi, primerno plitvi za otroka in pod nadzorom odrasle osebe. Posebno bodite pozorni, ko se otroka namešča v izdelek, izogibajte se robu bazena ali ostalim oviram. Ne dovolite potapljanja s tem izdelkom. Ko izdelka ne uporabljate ga ne puščajte v vodi ali v bližini vode. Sledite tem navodilom, da se izognete utopitvam, ohromitvam ali ostalim resnim poškodbam. Dosledno upoštevajte vsa opozorila navedena na embalaži in navodilih na izdelku. Plastična vrečka ni igrača in je lahko nevarna. Da bi preprečili nevarnost zadušitve, hranite to plastično vrečko izven dosega dojenčkov in otrok. Pred uporabo ustrezno odstranite tudi vso ostalo embalažo in dodatke (kot so etikete, pentlje, sponke, itd.) ter jih ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Barve ni mogoče izbirati!

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 let

Igrača je namenjena izključno domači uporabi OPOZORILO! Samo za domačo uporabo.


VARNOSTNA OPOZORILA PRI UPORABI OTROŠKIH BAZENOV OPOZORILA pri uporabi bazenaNa vrtu
Igralo Bazen
Primerno za starost 3+ let

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen