Kategorije
INTEX Igralni center - Hippo

INTEX Igralni center - Hippo

ProizvajalecIntex
Šifra: 6941057402475
Na zalogi (kos) : 3
  • 41,84 €

    44,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

INTEX Igralni center - Hippo

Napihljivi igralni center Hippo za veliko zabave v vročih poletnih dneh. Dimenzije igralnega centra znašajo 221 x 188 x 86 cm. Že res, da sta bazen in voda že sama po sebi dovolj za nepopisno zabavo, pa vendar pomislite, kaj vse bo vašim otrokom ponudil vodni igralni center v imitaciji Povodnega konja. Spuščali se bodo lahko po toboganu ali tuširali pod mavričnim tušem. Pršenje vode enostavno nadziramo s priklopom na vrtno cev. Ventil na dnu bazena pa zagotavlja lažje praznjenje bazenske vode. Primeren za otroke od 3 leta starosti. Maksimalna obremenitev: 81kg, Debelina materiala 0,28 mm Višina vode: 15 cmVelikost: 221 x 188 x 86 cm, Volumen: 237 l (ob 90% polnitvi). Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

OPOZORILA: (na embalaži): Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelek ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo.

OPOZORILO NA IZDELKU: Otroka nikoli ne pustite brez nadzora - nevarnost utopitve. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

VARNOSTNA OPOZORILA PRI UPORABI OTROŠKIH BAZENOV OPOZORILA pri uporabi bazena


Na vrtu
Igralo Bazen
Primerno za starost 3+ let
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 221 x 188 x 86 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen