Kategorije
INTEX Obroč s hlačkami

INTEX Obroč s hlačkami

ProizvajalecIntex
Šifra: 6941057402208
Na zalogi (kos) : 9
  • 7,43 €

    7,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

INTEX Obroč s hlačkami

Plavalni sedež je primeren za otroke od 6 do 12 mesecev starosti oziroma do 11 kg. Ima štiri zračne komore, ki zagotavljajo stabilnost in varnost. Dimenzije 70 x 70 cm. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 6. mesecev.

OPOZORILA: Ni primerno za otroke mlajše od 6 mesecv. Vsebuje majhne dele - nevarnost zadušitve. Ne dovolite potapljanja s tem izdelkom. Ko izdelka ne uporabljate ga ne puščajte v vodi ali v bližini vode. Izdelek redno preverjajte glede puščanja in poškodb. Sledite tem navodilom, da se izognete utopitvam, ohromitvam ali ostalim resnim poškodbam. Dosledno upoštevajte vsa navodila in opozorila navedena na embalaži in na izdelku. Pred uporabo ustrezno odstranite tudi vso ostalo embalažo in dodatke (kot so etikete, pentlje, sponke, itd.) ter jih ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

VARNOSTNA OPOZORILA PRI UPORABI PLAVALNIH OBROČEV IN PRIPOMOČKOV PRI KOPANJE OTROK OPOZORILA pri uporabi plavalnega pripomočka

Na plaži
Tip Plavalni pripomočki
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 70 x 70 cm
Barva Rumena

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen