Menu
Košarica

Kahlica Baby Monster Rhino

Kahlica Baby Monster
Kahlica Baby Monster
Kahlica Baby Monster
Kahlica Baby Monster
Kahlica Baby Monster
Kahlica Baby Monster
Kahlica Baby Monster
Kahlica Baby Monster
Kahlica Baby Monster Rhino
  • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
  • Šifra: 0046708969799
Prodanih: 0
Ogledov: 412
39,90 €
Brez DDV: 32,70 €
Cena v nagradnih točkah: 879

Kahlica Baby Monster Rhino

Otroško stranišče z zvokom splakovanja, dvižnim sediščem, odstranljivo posodo za odlivanje vsebine, predalčkom za vlažilne robčke in vključenima baterijama. Motivira otroka pri navajanju na stranišče ter odvajanju od plenic.

LASTNOSTI:

  • dimenzije: 26 x 40 x 36 cm
  • do teže 23 kg
  • za delovanje potrebuje 2 AAA bateriji (baterije niso vključene)
Pripomoček v kopalnici
Tip pripomočkaKahlica
Kolekcija2019

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.