Menu
Košarica

Kengurujčki in nahrbtniki

Ste aktivni in želite ostati aktivni? Imejte otroka na sprehodu še vedno čisto poleg vas. Otrok se v prvih mesecih v njem odlično počuti. Kengurujček otroku omogoči, da še vedno čuti mamico skoraj tako, kot jo je čutil v trebuščku. Vez med mamico in otrokom se z njegovo uporabo v prvih mesecih še krepi in raste.

Želite na izlet v gore ali naravo? Potem preverite nahrbtnik za otroka v katerem greste lahko z otrokom v njem kamorkoli!

Brand: Thule Dobavljivost: Na zalogi
Nahrbtnik za nošenje otrok Thule SAPLING ELITE Dark Shadow SlateThule Sapling Elite Dark Shadow Slate je odličen pripomoček za nošenja otroka na sprehodu,izletu ali pohodu. Zaradi enostavne prilagoditve pasov in naramnic je enostaven za prenos nahrbtnika iz enega starša na drugega. V s..
299,90 € 339,95 €
Brez DDV:245,82 €
Brand: Thule Dobavljivost: Na zalogi
Nahrbtnik za nošenje otrok Thule SAPLING ELITE Slate CobaltThule Sapling Elite Slate Cobalt je idealen sopotnik na vsakem daljšem sprehodu po naravi ali izletu v hribe. Zaradi enostavne prilagoditve pasov in naramnic je enostaven za prenos iz enega starša na drugega. V samem nahrbtniku se nahaja..
299,90 € 339,95 €
Brez DDV:245,82 €
Brand: Thule Dobavljivost: Na zalogi
Nahrtbnik za nošenje otrok Thule SAPLING Dark Shadow SlateThule Sapling je idealen popotnik za dinamične starše oziroma družine družine ki uživajo v naravi. Zaradi enostavne prilagoditve pasi in naramnic je enostaven za prenos nahrbtnika iz enega starša na drugega. Opcijsko lahko dokupite tudi p..
266,90 € 299,95 €
Brez DDV:218,77 €
Brand: Thule Dobavljivost: Na zalogi
Nahrtbnik za nošenje otrok Thule SAPLING Slate CobaltThule Sapling je idealen popotnik za družine ki uživajo v naravi. Zaradi enostavne prilagoditve pasi in naramnic je enostaven za prenos nahrbtnik iz enega starša na drugega. Opcijsko lahko dokupite tudi pregrinjalo za dež.Tehnične karateri..
266,90 € 299,95 €
Brez DDV:218,77 €
Brand: Brevi Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Brevi ROCKYNahrbtnik Rocky je ultra lahek in ultra praktičen ter specialno zasnovan za očete oz mame, ki gredo na sprehod s svojim otrokom. Italijanski alpinistični klub je razglasil nahrbtnik Rocky, kot najboljši tehnični pripomoček za pohodništvo z otroke do teže 15 kg.Značilnosti: -..
134,90 €
Brez DDV:110,57 €
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)