Kategorije
Kljunasta flavta Dimavery nemški prijem

Kljunasta flavta Dimavery nemški prijem

Šifra: 26500415
Predviden dobavni rok: 2-5 delovnih dni
  • 9,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Kljunasta flavta Dimavery nemški prijem

Kljunasta flavta Dimavery je zabavno in cenovno ugodno glasbilo, na katerega se hitro in enostavno naučimo zaigrati svojo najljubšo melodijo. V kompletu z etuijem in paličico za čiščenje.

Sintetičen material. Flavta dolžine 32 cm

Ime Nemški prijem flavte je dobila v 20 letih prejšnjega stoletja, ko so Nemški oblikovalci glasbil menili da je standardna flavta z baročnim prijemom prezahtevna za glasbene začetnike. Tako je nastala flavta, ki je omogočila enostavnejšo in udobnejšo pozicijo prstov.
Glasbilo
Vrsta glasbila Kljunasta flavta

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen