Kategorije
KOCKA Karte Ena

KOCKA Karte Ena

ProizvajalecKocka
Šifra: 3830001250091
Na zalogi (kos) : 140
  • 7,06 €

    7,59 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

KOCKA Karte Ena

Enka je ena izmed najbolj priljubljenih iger na svetu. Gre za družinsko igro s kartami, s preprostimi pravili za majhne otroke, vendar polno izzivov in razburjenja za vse starosti.Igra vsebuje 100 kart, prevladujejo sicer številčne, med njim pa so tudi karte z različnimi nalogami, ki začinijo igro in omogočajo napeto igro od začetka do kraja.

O zmagi poleg dobrih kart odloča igralčeva spretnost s kartami, hitrost odločanja in taktičnost. Seveda ne gre brez hudomušnosti… Pravila igre so enostavna in lahko razumljiva, tako da se bo z njimi zabavala vsaka družina ali večja družba.


NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 let


Igrača
Igrača namenjena Deklici | Fantu
Zvrst igrače Klasična igrača
Dodaten izbor Družabne igre

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen