Lansinoh

Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 40ml
  Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 40ml Uspešna pomoč bolečim bradavicam v času dojenja! Lansinoh Lanolin je najvarnejše, najčistejše mazilo za bradavice in edini lanolin, ki je prejel priznanje Britanskega zavoda za alergije. Lanolin je pridobljen iz ovčjega runa in se že od nekdaj upo..
  17,90 €
  Brez DDV: 14,67 €
 • Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 10 ml
  Lansinoh Lanonin proti bolečin bradavicam 10ml Uspešna pomoč bolečim bradavicam v času dojenja! Lansinoh Lanolin je najvarnejše, najčistejše mazilo za bradavice in edini lanolin, ki je prejel priznanje Britanskega zavoda za alergije. Lanolin je pridobljen iz ovčjega runa i..
  8,90 €
  Brez DDV: 7,30 €
 • Lansinoh vrečke za shranjevanje iztisnjenega mleka 25 kos
  Lansinoh vrečke za shranjevanje iztisnjenega mleka 25 kos Mleko doječe mamice je dragocena tekočina. Je najboljša možna prehrana, polna vitaminov, beljakovin in snovi za krepitev imunskega sistema, ki pomagajo dojenčku pri rasti in razvoju in ga ščitijo pred okužbami. Zato je potreb..
  7,70 €
  Brez DDV: 6,31 €
 • Lansinoh steklenička 160 ml
  Lansinoh steklenica 160 ml Spodbuja naraven razvoj ustne votline. Otroku omogoča uporabo tehnike, ki jo je osvojil pri dojenju. Air Ventilation System (AVS™) zmanjšuje vnos zraka s tem se zmanjša možnost kolik. Enostavna za sestavo in čiščenje. Klinično je potrjeno,..
  7,50 €
  Brez DDV: 6,15 €
 • Lansinoh steklenička 240 ml
  Lansinoh steklenica 240 ml Spodbuja naraven razvoj ustne votline. Otroku omogoča uporabo tehnike, ki jo je osvojil pri dojenju. Air Ventilation System (AVS™) zmanjšuje vnos zraka s tem se zmanjša možnost kolik. Enostavna za sestavo in čiščenje. Klinično je potrjeno ..
  7,90 €
  Brez DDV: 6,48 €
 • Steklenička Lansinoh - dvojno pakiranje 240 ml
  Lansinoh steklenica - dvojno pakiranje 240 ml Spodbuja naraven razvoj ustne votline. Otroku omogoča uporabo tehnike, ki jo je osvojil pri dojenju Air Ventilation System (AVS™) zmanjšuje vnos zraka s tem se zmanjša možnost kolik. Enostavna za sestavo in čiščenje. Kli..
  14,50 €
  Brez DDV: 11,89 €
 • Lansinoh NaturalWawe cucelj za stekleničko, velik pretok
  Lansinoh NaturalWawe cucelj za stekleničko, velik pretok 2 kosa Lansinoh cucelj je posebno izdelan za dojenčke, ki se dojijo in omogoča lahek prehod iz stekleničke nazaj na prsi. Pri NaturalWawe cuclju dojenček uporablja tehniko katero uporablja pri naravnem dojenju na prsih. Izdelan je iz ..
  6,70 €
  Brez DDV: 5,49 €
 • Lansinoh NaturalWawe cucelj za stekleničko, mali pretok
  Lansinoh NaturalWawe cucelj za stekleničko, mali pretok 2 kosa Lansinoh cucelj je posebno izdelan za dojenčke ki se dojijo in omogoča lahek prehod iz stekleničke nazaj na prsi. Pri NaturalWawe cuclju dojenček uporablja tehniko katero uporablja pri naravnem dojenju na prsih. Izdelan je iz me..
  6,70 €
  Brez DDV: 5,49 €
 • Lansinoh NaturalWawe cucelj za stekleničko, srednji pretok
  Lansinoh NaturalWawe cucelj za stekleničko, srednji pretok 2 kosa Lansinoh cucelj je posebno izdelan za dojenčke ki se dojijo, omogoča lahek prehod iz stekleničke nazaj na prsi. Pri NaturalWawe cuclju dojenček uporablja tehniko katero uporablja pri naravnem dojenju na prsih. Izdelan je iz m..
  6,70 €
  Brez DDV: 5,49 €
 • Električna črpalka za prsi Lansinoh
  Električna črpalka Lansinoh Lansinoh enojna električna črpalka ima dve različni fazi kateri posnemata dojenčkovo sesanje. V prvi fazi je ritem črpanja hitrejši, da se mleko sprosti in začne teči, nato pa je v drugi fazi ritem črpanja počasnejši, temu obdobju rečemo tudi globlje..
  79,90 €
  Brez DDV: 65,49 €
 • Črpalka Lansinoh - ročna prsna črpalka
  Ročna črpalka Lansinoh Predlagamo rešitev za najugodnejše črpanje- ročno črpalko Lansinoh. Črpalka omogoča direkten dotok v stekleničko.Po namestitvi Natural Wave cuclja na steklenico, je le ta takoj pripravljena za hranjenje ali če jo zaprete lahko mleko hranite do trenutka, k..
  39,90 €
  Brez DDV: 32,70 €
 • Lansinoh Therapearl 3v1 za toplo ali hladno terapijo dojk
  Lansinoh Therapearl 3v1 za toplo ali hladno terapijo dojk Lansinoh Therapearl 3v1 terapija za dojke je lahko v veliko pomoč pri blaženju težav, ki se pojavljajo med dojenjem. Therapearl blazinice je mogoče uporabljati tople ali hladne. Enkratna oblika: Therapearl blazinice ostajajo gibke tud..
  16,90 €
  Brez DDV: 13,85 €
 • Prsne blazinice Lansinoh 60 kos
  Prsne blazinice Lansinoh 60 kos Prsne blazinice ponujajo diskretno in udobno zaščito s katero ostanete suhi ponoči in podnevi. Poseben vpijajoč polimer in satasta notranjost vpijata mleko v samo jedro blazinice, tako koža in obleka ostaneta suhi. Blazinice ohranjajo obliko in izgled tudi po v..
  8,90 €
  Brez DDV: 7,30 €