Lansinoh Therapearl 3v1 za toplo ali hladno terapijo dojk

Blagovna znamka: Lansinoh Lansinoh
Koda: 10400
Dobava:
Razprodano
tip
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.
Vaša cena:  16,90 € brez DDV: 13,85 €
Opis

Lansinoh Therapearl 3v1 za toplo ali hladno terapijo dojk

Lansinoh Therapearl 3v1 terapija za dojke je lahko v veliko pomoč pri blaženju težav, ki se pojavljajo med dojenjem. Therapearl blazinice je mogoče uporabljati tople ali hladne. Enkratna oblika: Therapearl blazinice ostajajo gibke tudi, ko so zamrznjene. Namenjene so večkratni uporabi – na voljo z mehkimi pralnimi prevlekami. Brez lateksa in bisfenola A

Oblikovane so tako, da jih je mogoče za spodbujanje hitrejšega pretoka mleka namestiti okrog črpalke za iztiskanje mleka.

Topla terapija:

Topla Therapearl 3v1 terapija za dojke se uporablja v primeru zamašenih mlečnih žlez in mastitisa. Uporablja se lahko tudi neposredno pred dojenjem, ko so dojke nabrekle, prav tako pa tudi pred ali med iztiskanjem mleka s črpalko, saj toplota spodbuja sproščanje in dotok mleka.

Za terapijo s toploto: blazinice vstavite v prevleko in nato v mikrovalno pečico za največ 15 sekund. Po potrebi čas podaljšujte v korakih po 5 sekund

Hladna terapija:

Hladne Therapearl blazinice nudijo olajšanje v primeru bolečin zaradi nabreklih dojk in zamašenih mlečnih žlez.

Za hladno terapijo: blazinice položite v zamrzovalnik za najmanj dve uri, pred uporabo pa jih vstavite v prevleko. Hladite jih lahko tudi v hladilniku.

Pri uporabi s črpalko za iztiskanje mleka: blazinice segrejte po navodilih in jih namestite okrog lijaka črpalke ter zavarujte z zapiralom. 

Lastnosti
Pripomoček za dojenje
Tip Blazinice za prsi
Ključne besede:
Ključne besede: prsne blazinice, dojenje, lansinoh
Priporočamo še ogled