Kategorije
Lego City Mobilno poveljniško središče - 60139

Lego City Mobilno poveljniško središče - 60139

ProizvajalecLego
Šifra: 5702015865265
Na zalogi (kos) : 7
  • 37,99 €

    39,99 €   (- 5%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Lego City Mobilno poveljniško središče - 60139

Ustavi tovornjak in izpusti policijskega psa! Zločinec, zaklenjen v mobilnem zaporu, skuša pobegniti s pomočjo pajdaša. Pripni kljuko in verigo na prečke vrat na zaporu in pritisni na plin štirikolesnika, da raztreščiš vrata. Spusti zadnjo rampo mobilnega poveljniškega središča in raztovori policijski motor, nato pa oddrvi za zločincema in ju spravi nazaj v zapor!

Primerno za otroke od 6+ let

Število kosov 374Kocke
Kocke namenjene Fantu
Lego serija City
Starost 6+ let
Število kosov 374 kos

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen