Kategorije
Lego Classic Osnovni komplet kock - 11002

Lego Classic Osnovni komplet kock - 11002

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016367775
Na zalogi (kos) : 59
  • 20,89 €

    21,98 €   (- 5%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego Classic Osnovni komplet kock - 11002

Uživaj v brezčasnih dogodivščinah s kompletom LEGO® Classic Osnovni komplet kock. Spoznaj viteza na konju in prijateljskega dinozavra. Izvedi trike s kulskim pošastnim tovornjakom ali vzleti pod nebo v klasičnem propelerskem letalu. S pisanimi LEGO kockami, kolesi in očmi ustvari prikupnega psička, ptička v kletki ali kaj drugega, kar si lahko zamisliš! Sanjaj, zgradi, igraj se - s kompleti za sestavljanje LEGO Classic.

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Deklici | Fantu
Lego serija Classic
Starost 4+ let
Število kosov 300

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha