Kategorije
Lego Duplo Številski vlak - 10847

Lego Duplo Številski vlak - 10847

ProizvajalecLego
Šifra: 5702015866637
Na zalogi (kos) : 28
  • 19,00 €

    20,00 €   (- 5%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Lego Duplo Številski vlak - 10847

LEGO® DUPLO® Številski vlak je pisan uvod v številke in štetje. Vaš malček bo vedno znova užival pri sestavljanju tega velikega vlaka in se spotoma učil zgodnjega prepoznavanja številk! Z dvema DUPLO figurama otrok in figuro mačke za dodatne možnosti igre vlog ta komplet omogoča neskončno veliko sestavljanja, vožnje in zabavnega učenja. DUPLO kocke so načrtovane tako, da so varne in primerne za male ročice.

Primerno za otroke od 1+ let

Število kosov 23

Kocke
Kocke namenjene Deklici | Fantu
Lego serija Duplo
Starost 1,5+ let
Število kosov 23 kos

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen