Kategorije
Lego Friends 41398 4+ Stephaniejina hiša

Lego Friends 41398 4+ Stephaniejina hiša

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016618853
Na zalogi (kos) : 18
  • 37,99 €

    39,99 €   (- 5%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego Friends 41398 4+ Stephaniejina hiša

Pridružite se nam pri igralnih uricah s Stephanie! Njena mama in oče sta tu, da bi vam zaželela dobrodošlico v njihovi hiši. Družita se lahko v njeni sobi. Pomagaj ji, da si razčeše lase za mizico za lepotičenje, nato pa ti bo pokazala, koliko športnih pokalov in medalj ima. Čas je, da si v kuhinji privoščita prigrizek – ne pozabita si najprej umiti rok v kopalnici. Igrajta se na gugalnici na vrtu, nato pa na kolesu raziščita sosesko.

Za starost: 4+ let

Število kock 170

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 let

Kocke
Kocke namenjene Deklici
Lego serija Friends
Starost 4+ let
Število kosov 170 kos

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen