Kategorije
Lego Friends 41429 Letalo v Heartlake Cityju

Lego Friends 41429 Letalo v Heartlake Cityju

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016619140
Na zalogi (kos) : 10
  • 71,24 €

    74,99 €   (- 5%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Lego Friends 41429 Letalo v Heartlake Cityju

Poglej to kulsko letalo LEGO® Friends in se pripravi na ure in ure zabavne letalske igre. Stephanie in Olivia se odpravljata na počitnice. V igralnem kompletu je veliko zabavnih elementov, ki so prav taki kakor na resničnem letališču! Kapitanki Ashley pomagaj pri letenju z letalom, vmes pa potnikom še postrezi s prigrizkom. Pretvarjaš se lahko, da si potnik. V prtljažni prostor nad sedeži pospravi svojo prtljago, nato pa se pripni na sedež in si oglej film.

Za starost: 7+ let

Število kock 574Kocke
Kocke namenjene Deklici
Lego serija Friends
Starost 7+ let
Število kosov 574 kos

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen