Kategorije
Lego Friends Mestna bolnišnica v Heartlake Cityju - 41394

Lego Friends Mestna bolnišnica v Heartlake Cityju - 41394

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016618815
Na zalogi (kos) : 2
  • 61,74 €

    64,99 €   (- 5%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego Friends Mestna bolnišnica v Heartlake Cityju - 41394

O, ne, nerodnemu Ethanu je zdrsnilo na bananinem olupku, poškodoval se je! A brez skrbi, v mestni bolnišnici v Heartlake Cityju lahko pomagajo v vseh primerih. Takoj pošlji rešilni avto, Ethanu pomagaj leči na nosila in ga odpelji v bolnišnico. Posedi ga na invalidski voziček in ga odpelji do rentgena. Dr. Maria ga bo mimogrede oskrbela. Z Emmo ga nato lahko obiščeta v sobi ter ga razveselita z balonom in čokolado.

Primerno za otroke od 6 leta starosti dalje.

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Deklici
Lego serija Friends
Starost 6+ let
Število kosov 380

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen