Kategorije
Lego Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko

Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko Lego

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016912371
Na zalogi (kos) : 15
  • 21,98 €

ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ti na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Lego Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko

Otrokom in ljubiteljem avtomobilov bo všeč LEGO® Speed ​​Champions Koenigsegg Jesko (76900). Ta podrobna replika igrač ujame bistvo originalnega švedskega superšportnika, ki s svojo napredno aerodinamično zasnovo teče s hitrostjo 480 km / h. Otroci lahko vozilo raziskujejo, ko ga izdelujejo, preden ga pokažejo ali zaidejo na progo za razburljivo dirko.

Realistične podrobnosti

Ta kolekcijski model ima veliko podvozje, ki pušča prostor za 2-sedežno kokpit in druge realistične podrobnosti. In z vozniško mini figuro Koenigsegg, skupaj z dirkalno obleko, varnostno čelado in ključem, navdiha za igranje s svojo domišljijo ne manjka.

Ustvarite čustva dirkaškega kroga

Gradbeni kompleti LEGO Speed ​​Champions otrokom in ljubiteljem avtomobilov omogočajo zbiranje in izdelavo pomanjšanih različic najbolj znanih in najpomembnejših avtomobilov na svetu. Ti modeli Speed ​​Champions so kot nalašč za razstavo odlični tudi za dirke z drugimi vozili istega dosega.

 

Igrača ni primerna za otroke do 3 let.

 
Kocke
Kocke namenjene Fantu
Zvrst Vozila
Lego serija Speed Champions
Starost 7+ let
Število kosov 280

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen