Kategorije
Lego Star Wars 75278 D-O™

Lego Star Wars 75278 D-O™

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016617238
Na zalogi (kos) : 31
  • 71,24 €

    74,99 €   (- 5%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego Star Wars 75278 D-O™

Postavte si vlastný fantastický model droida D-O z filmu Star Wars: Vzostup Skywalkera! Vytvorte všetky autentické detaily sympatického droida pomocou LEGO® kociek. Hlava sa otáča o 360 stupňov a nakláňa sa dopredu aj dozadu rovnako ako v prípade skutočného droida D-O. Tento zberateľský model tiež obsahuje zabudovaný stojan, takže ho môžete vystaviť spolu s informačným štítkom a minifigúrkou droida D-O doma alebo na pracovisku.

Starost +18 let

Število kock 519

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Fantu
Lego serija Star Wars
Starost 18+ let
Število kosov 519 kos

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen