Kategorije
Lego Technic Rešilni helikopter - 42092

Lego Technic Rešilni helikopter - 42092

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016369571
Na zalogi (kos) : 42
  • 30,39 €

    31,99 €   (- 5%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego Technic Rešilni helikopter - 42092

Izpelji junaške reševalne akcije z LEGO® Technic Rešilnim helikopterjem. Realistični model je izdelan v kulski barvni kombinaciji rdeče, bele in črne ter je opremljen z realističnimi podrobnostmi in funkcijami. Zavrti rotorje, odpri stranska in zadnja vrata ter spusti vitel, da boš dvignil nosila ... čisto tako kot v resnici! Namesto helikopterja lahko sestaviš futuristično konceptualno letalo.

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Fantu
Zvrst Zračna plovila
Lego serija Technic
Starost 8+ let
Število kosov 325

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha