Menu
Košarica

Lesen pladenj za stolček Treppy Cherry

Lesen pladenj za stolček Treppy
Lesen pladenj za stolček Treppy Cherry
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • Šifra: 3831086010129
Prodanih: 0
Ogledov: 153
59,00 €
Brez DDV: 48,36 €
Cena v nagradnih točkah: 387
Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi Cherry

Treppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi.

Stolček za hranjenje
Dodatki k stolčkom Pladenj

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Oznake: pladenj , treppy , Cherry

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.