Kategorije
Lesena hiša za lutke

Lesena hiša za lutke

ProizvajalecHape International
Šifra: BID98912
Predviden dobavni rok: 2-5 delovnih dni
  • 164,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lesena hiša za lutke

Velika in visoka lesena hiša za lutke, odprtega tipa je idealna za spodbujanje družabnih iger in vlog. Igra se odvija na 3 nastropjih. Najdemo kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, stopnice z laminatnimi talnimi oblogami ter žive pisane tapete.Na zadnjem nastropju se nahaja garderobna soba in spalnico, iz katere lahko preko stopnic pridete do balkona.

Ob nakupu dobite tudi 14 dodatkov: mizo in stole, kavč, klubsko mizico, TV, koplanico, svetilko, posteljo z blazinami, toaletno mizico in stol.

Višina 124 cm


NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 let
Igrača
Igrača namenjena Deklici
Zvrst igrače Večje igralo
Dodaten izbor Igralna hišica
Motiv iz Življenja
Svetlobni efekti Da
Število kosov 14 kos
Starost 3+ let

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen