Menu
Košarica

Lesena postelja z vzmetnico PICCI VALDO

Lesena postelja z vzmetnico PICCI VALDO
Lesena postelja z vzmetnico PICCI VALDO
Lesena postelja z vzmetnico PICCI VALDO
Lesena postelja z vzmetnico PICCI VALDO
Lesena postelja z vzmetnico PICCI VALDO
  • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
  • Šifra: PCVA840922
Prodanih: 0
Ogledov: 54
324,90 €
Brez DDV: 266,31 €

Lesena postelja z vzmetnico PICCI VALDO

Lesena postelja narejena iz bukovega lesa je opremljena z vsem udobjem, hkrati pa je zasnovana po vseh varnostnih standardih kot je razdalja med letvami, stranica ki se spušča, zaobljeni robovi itd...

Picci Valdo posteljica ima možnost nastavitve višine ležišča na dva položaja. Valdo posteljica ima tudi kolesa za lažje premikanje posteljice po prostoru in prostor za shranjevanje pod samo posteljico.

Na stranski stranici postelje se nahaja reliefni okrasek medvedka in zvezdic

Dimenzije 70 x 130 x 97,5h cm

Vzmetnica: darilo 


Postelje, ležišča in dodatki
TipLesena posteljica
Starost0+ let
Okvirne dim. ležišča64 x 124 cm
Priložena vzmetnicaDa, kot darilo
OgrodjeLes
Vrsta lesaBukev
Zaščita lesaVisoko kvalitetne nestrupene barve
Prostor za shranjevanjeDa, predal pod posteljo
Na kolesihDa, 4x
Po višini nastavljive straniceDa
Po višini nastavljivo dnoDa, 2 višine
Kolekcija2020
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v)70* 130* 97,5h cm
BarvaBela

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.