Kategorije
LETEČI HELIKOPTER - YG118843

LETEČI HELIKOPTER - YG118843

ProizvajalecFriends
Šifra: 3831000311844
Na zalogi (kos) : 148
  • 8,50 €

    9,99 €   (- 15%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: LETEČI HELIKOPTER YG118843

LETEČI HELIKOPTER

Mini infrardeči leteči helikopter potrebuje za delovanje 3,7V baterijo, ki je vgrajena. Napajanje poteka preko kabla USB.

Deluje po načinu indukcije in vzmetenja, poganja pa ga dlan ali predmet ki se nahaja pod samim helikopterjem. Na razpolago v treh različnih barvah, sortirano.

Helikopter lahko leti 6-8 minut.

Za otroke od 8+ let.


NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Igrača
Igrača namenjena Fantu
Zvrst igrače Klasična igrača
Dodaten izbor Zrakoplovi
Starost 8+ let
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 26 x 15 x 5 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen