Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

Ležalnik Doomoo Seat Taupe White

Ležalnik Doomoo Seat Taupe White
Ležalnik Doomoo Seat Taupe White
Ležalnik Doomoo Seat Taupe White
Ležalnik Doomoo Seat Taupe White
Ležalnik Doomoo Seat Taupe White
  • Zaloga (kos) / dobava: 4-8 delovnih dni
  • Šifra: DOOSTSTW
Prodanih: 2
Ogledov: 90
149,90 €
Brez DDV: 122,87 €
Cena v nagradnih točkah: 3072

Ležalnik Doomoo Seat Taupe White

Stolček,ležalnik in blazina vse to se skriva v Doomoo Seat. Domoo je večfunkcijski ležalnik ki zagotavlja popolno udobje za majhne dojenčke in je uporaben vse do cca 30 kg otrokove teže. Mehek in udoben stolček, ki ga lahko postavite v vsak prostor doma. Zahvaljujoč 2 vrhnjim plastem, ki jih lahko zamenjate, s tem lahko prilagodite Doomoo sedež starosti otroka.

 

Tehnične karateristike

  • Uporaba od 0 do 30 kg otrokove teže
  • 2 vrhnji plasti, ki omogočajo uporabo otrokom različne starosti

-od rojstva je uporaben Doomoo z varnostnimi pasovi

-uporaba Doomoo sedeža brez varnostnega pasu, za večje otroke

  • S pritiskom na Doomoo prilagajate polnilo v notranjosti potrebam vašega otroka, pri tem morate upoštevati otrokovo težo in starost
  • Doomoo ima dolgo življensko dobo, tudi zato ker je mogoče polnilo zamenjati (naročite lahko le polnilo)
Ležalnik, gugalnik
TipRočni
Primeren za starost0+ mesecev
OblazinjenjeSnemljivo ter pralno
Igralni lokDa, opcijsko
Primeren za težodo 30 kg
Varnostni pasovi3 točkovni
Kolekcija2016

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Artikel je na zalogi izključno, če je na strani navedena zaloga. V nasprotnem je pod zalogo / dobavni rok naveden eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Oznake: ležalniki

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.