Menu
Košarica

Ležalniki, gugalniki

Samodejni gugalnik nežno zaziba otroka v globok spanec in vam prihrani kakšno prepotrebno minuto v kateri lahko po kosilu, ko otrok zaspi kaj nujnega postorite. Otroci se v otroškem ležalniku običajno odlično počutijo, saj so v anatomskem položaju in se okoli njih vedno kaj dogaja. Prav tako je lahko otrok v vaši bližini ne glede na to, kje v stanovanju ste in je zaradi tega bolj umirjen.

Če iščete ležalnik – gugalnik in že veste kaj potrebujete uporabite filtre na levi, da filtrirate samo artikle, ki vas dejansko zanimajo.

Brand: Doomoo Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Ležalnik Doomoo Seat Home RosaStolček,ležalnik in blazina vse to se skriva v Doomoo Seat. Domoo je večfunkcijski ležalnik ki zagotavlja popolno udobje za majhne dojenčke in je uporaben vse do cca 30 kg otrokove teže. Mehek in udoben stolček, ki ga lahko postavite v vsak prostor doma. Zahvaljujoč..
149,90 €
Brez DDV:122,87 €
Brand: Doomoo Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Ležalnik Doomoo Seat Bird BlueStolček,ležalnik in blazina vse to se skriva v Doomoo Seat. Domoo je večfunkcijski ležalnik ki zagotavlja popolno udobje za majhne dojenčke in je uporaben vse do cca 30 kg otrokove teže. Mehek in udoben stolček, ki ga lahko postavite v vsak prostor doma. Zahvaljujoč..
149,90 €
Brez DDV:122,87 €
Samodejni gugalnik Cam SONNOLENTO col 225
Diners popust
na blagajni
Brand: Cam Dobavljivost: Na zalogi
Samodejni gugalnik Cam SONNOLENTO col 225LastnostiPrimeren za uporabo od rojstva dalje do 9 kg otrokove teže. Nastavljiv naslon hrbtišča na 2 različna položaja Mehek in udoben material Notranji vložek za otrokovo glavo 5 točkovni varnostni pas Igralni lok 2 visečima igračama, ki..
99,90 €
Brez DDV:81,89 €
Brand: Chicco Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Gugalnik Chicco POLLY SWING UP SilverPozabite na guganje vašega malčka z namenom, da zaspi. To delo odlično namesto vas opravi gugalnik SWING UP. Opremljen je elektronskim nadzornim sistemom guganja s katerim lahko nastavite hitrost in moč zibanja. Nastavitve pa so na voljo tudi z daljinskim ..
154,90 €
Brez DDV:126,97 €
Brand: Chicco Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Gugalnik Chicco POLLY SWING UP PaprikaPozabite na guganje vašega malčka z namenom, da zaspi. To delo odlično namesto vas opravi gugalnik SWING UP. Opremljen je elektronskim nadzornim sistemom guganja s katerim lahko nastavite hitrost in moč zibanja. Nastavitve pa so na voljo tudi z daljinskim..
154,90 €
Brez DDV:126,97 €
Brand: Hauck Disney baby Dobavljivost: Na zalogi
Ležalnik in gugalnik Haick Disney SWING Pooh Tidy TimePrimeren od rojstva dalje do cca 9 kg otrokove teže 5 točkovni varnostni pas Deluje z napajalnikom ali baterijami (4xLR20, niso priložene) Ponuja15 različnih melodij utripajoča lučka , ki spreminja barvo nastavljive hitrosti - 4..
124,90 €
Brez DDV:102,38 €
Brand: Brevi Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Ležalnik - gugalnik Brevi Gaia col 234Homologiran ležalnik skladno z EU normativi EN 12790:2009 Naslon in sedišče dodatno oblazinjena, kar omogoča maksimalno udobje otroku Nastavitev naslona in sedišča neodvisno eno od drugega Ogrodje iz jekla Nadstrešek z visečim igralom, ki je odstranljiv ..
96,90 €
Brez DDV:79,43 €
Brand: Hauck Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Hauck BUNGEE DELUXE Jungle FunNa ležalniku Bungee deluxe bo vaš dojenček udobno ležal in se učil motoričnih gibov. Mehko obloženo ležišče ima tri nastavljive naklone, ki so nastavljivi z eno roko. Zibanje se enostavno prepreči tako, da bo vaš malček nemoteno užival v spanju. Za enostavno prenaš..
69,90 €
Brez DDV:57,30 €
Brand: Brevi Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Samodejni gugalnik Brevi MIOU MulticolorNov gugalnik z daljinskim upravljavcem, ki omogoča nastavitev: - 9 različnih melodij z nastavljivo glasnostjo, - 6 različnih hitrosti gibanja, - nastavitev dolžine gibanja na 10-20-30 minut, - primerna za uporabo od rojstva do 11 kg otrokove teže,..
139,90 €
Brez DDV:114,67 €
Prikazujem 73 do 81 od 81 (4 strani)