Kategorije
MALTEX Ležalnik za kopanje Giraffe - Beige

MALTEX Ležalnik za kopanje Giraffe - Beige

ProizvajalecMaltex
Šifra: 2000005349638
Na zalogi (kos) : 33
  • 10,69 €

    11,49 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

MALTEX Ležalnik za kopanje Giraffe - Beige

Maltex ležalnik za kopanje je namenjen dojenčkom do približno 6 mesecev starosti. Pravilno zasnovan in prilagojen otroški anatomiji, zagotavlja malčku varen položaj med sedenjem. Med kopanjem nedrsna blazina zagotavlja malčku še dodatno zaščito pred zdrsom iz ležalnika.

Dimenzije 24 x 48 x 19,5h cm


VARNOSTNA OPOZORILA PRI UPORABI OTROŠKIH BANJIC ZA KOPANJE OTROK OPOZORILA pri uporabi banjice 


Pripomoček v kopalnici
Tip pripomočka Ležalnik za kopanje
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 24 x 48 x 19,5h cm
Barva Beige

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen