Kategorije
Maša in Medved Playset Medvedova hiša

Maša in Medved Playset Medvedova hiša

ProizvajalecSimba
Šifra: BI-X12535
Predviden dobavni rok: 2-5 delovnih dni
  • 49,90€


Naročene artikle lahko, v primeru da so le ti na zalogi, na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: maša in medved, masha and the bear, igrače

Maša in Medved Playset Medvedova hiša

Velika Medvedova hiša iz najbolj priljubljene otroške risanke Maša in Medved. V kompletu dobite tudi figuri Maše in Medveda z obilo ostalih dodatkov.

Narejena na 2 nadstropjih. V pritličju se nahaja dnevna soba in kuhinja. V nadstropju pa se nahaja soba  s posteljo. V kompletu na zunanji strani hiše se nahaja tudi kopalnico z značilno modro zaveso,tako kot v risanki.

DImenzije 35 x 22 x 11 cm

Igrača
Igrača namenjena Najmlajšim
Zvrst Igrače
Mali junaki Maša in Medved
Dodaten izbor Igralna hišica
Motiv iz Risank
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 33 x 22 x 11 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha