Kategorije
Maša in Medved Playset Medvedova hiša

Maša in Medved Playset Medvedova hiša

ProizvajalecSimba
Šifra: BIX12535
Predviden dobavni rok: 2-5 delovnih dni
  • 49,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: maša in medved, masha and the bear, igrače

Maša in Medved Playset Medvedova hiša

Velika Medvedova hiša iz najbolj priljubljene otroške risanke Maša in Medved. V kompletu dobite tudi figuri Maše in Medveda z obilo ostalih dodatkov.

Narejena na 2 nadstropjih. V pritličju se nahaja dnevna soba in kuhinja. V nadstropju pa se nahaja soba  s posteljo. V kompletu na zunanji strani hiše se nahaja tudi kopalnico z značilno modro zaveso,tako kot v risanki.

DImenzije 35 x 22 x 11 cm


NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 letIgrača
Igrača namenjena Najmlajšim
Zvrst igrače Klasična igrača
Mali junaki Maša in Medved
Dodaten izbor Igralna hišica
Motiv iz Risank
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 33 x 22 x 11 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen