Kategorije
Menjava barvic ob nakupu polne peresnice

Menjava barvic ob nakupu polne peresnice

Šifra: BI-QaS2QW6Ew3H
Na zalogi (kos) : 2
  • 3,75 €

Razpoložljive možnosti


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Ob nakupu polne peresnice vam ponujamo cenovno dostopno menjavo originalnih barvic v peresnici (klasične kvalitete) z izredno trpežnimi in ekološkimi barvicami BIC Kids Evolution (niso Triangle).

Barvice Kids Evolution so odporne na lomljenje konic in grizenje. Istočasno pa za izdelavo teh barvic ni padlo nobeno drevo!

Če se odločite za menjavo boste istočasno pomagali tudi otrokom, ki imajo težave s šolskimi potrebščinami. Vse tako zbrane barvice bomo predali Zvezi prijateljev mladine, ki bodo barvice razdelili tistim, ki jih potrebujejo. Če pa želite vam lahko originalne barvice tudi priložimo.

GARANTIRAMO ZADOVOLJSTVO!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha