P O M E M B N O   O B V E S T I L O !

Ker se nezadržno približuje čas množičnih dopustov po celotni EU, s  katero smo z dobavo zelo povezani tudi mi vas želimo pred oddajo naročila opozoriti na morebitne zamude pri dostavah.

Do druge polovice meseca avgusta bo tako lahko motena dobava vse otroške opreme, ki jo dobivamo s strani dobaviteljev iz Italije ter Nemčije. Dobava šolskih potrebščin bo večinoma nemotena.

V času vsesplošnih dopustov pa si bomo malce oddiha privoščili tudi mi, saj bomo zaradi kolektivnega dopusta odsotni tudi od 30.07. do vključno 07.08.2017. V tem času pa naročil ne bomo oddajali v dostavo. Seveda pa se bomo kasneje potrudili, da zamujeno čimprej nadoknadimo.

Za razumevanje se vam zahvaljujemo.

Lep in prijeten dopust pa želimo tudi vam!

VAŠE MOŽNOSTI PRI IZVEDBI NAROČILA

Naročilo lahko izvedete zelo preprosto brez kakršnekoli registracije pri nas (Gost). Vendar vam registracija ob naročilu, kjer vam je potrebno le vnesti vaše geslo, ki ga boste kasneje uporabljali za prijavo v vaš uporabniški račun, prinese ogromno prednosti ter tudi cenejše nakupe. V primeru, da ste že registrirani pri nas pa se pred oddajo naročila prijavite. Opis posameznih načinov naročanja lahko preverite tukaj.

Košarica

Vaša košarica je prazna!