Menu
Košarica

Obveščamo vas, da lahko zaradi trenutnih ukrepov za omejitev širjenja koronavirusa v Italiji in pri nas žal prihaja do motenj pri dobavi določenih blagovnih znamk. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte!

MUZIKALČEK z aktivnostjo

MUZIKALČEK  z aktivnostjo
MUZIKALČEK z aktivnostjo
  • Dobavljivost: Prosimo preverite
  • Šifra: 3838622008312
Prodanih: 5
Ogledov: 401
32,90 €
Brez DDV: 26,97 €
Cena v nagradnih točkah: 674

MUZIKALČEK z aktivnostjo

Vsebuje 7 različnih otroških aktivnosti, ki otroku omogočajo ure zabavnega igranja. 
S pomočjo malega računalnika se otroci učijo različnih oblik. 
S pritiskom na telefon se prižigajo luči in sliši se zvonjenje domačega telefona. Ura za spoznavanje časa, realistični živalski zvoki, barvite utripajoče lučke in vesela glasba. 
Zgornji del igrače je opremljen z zanimivimi žičkami in kroglicami za zanimivo igro za vadbo prstkov. 
Pakirano v “poskusi me” škatlo. 
Priložene baterija AA (3 kos).

Igrača
Igrača namenjenaNajmlajšim
ZvrstDidaktične igrače
ZvokiZvočni efekti

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.