Dodatki

Za maksimalni izkoristek vaših otroških vozičkov potrebujete odlično dodatno opremo v kateri nikakor ne sme manjkati dežno pregrinjalo, previjalna torba, odeja, poletni vložek, topla zimska prevleka in ostalo kar potrebujete za to, da bo vaš otrok zaščiten in varen tako poleti kot pozimi. Tudi rezervni deli za otroške vozičke niso težava.

Potrebujete samo adapterje za namestitev avtosedeža druge blagovne znamke na vaš voziček. Pri nas dobite vse to in še več…

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Senčnik za vozičke Stokke Grey Melange
  Senčnik za vozičke Grey Melange Originalni Stokke dodatek v nežno sivi barvi Grey Melange. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  Brez DDV: 37,62 € 45,90 €
 • Sprednje varovalo Baby Jogger City Premier in City Select Lux
  Sprednje varovalo Baby Jogger City Premier in City Select Lux Enojno varovalo - prečka za voziček Baby Jogger Select Lux in City Premier Nudi dodatno oporo otroku Oblazinjen del se lahko sname in pere. ..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • Baby Jogger Parent Console
  Baby Jogger Parent Console Praktičen dodatek ki se ga pritrdi na krmilo vozička. Ima prostor za shranjevanje stekleničke in dodatno 2 velika žepa ki se zapirata na ježka, kjer lahko shranite vse vaše osebne stvari ki so potrebne za sprehod z otrokom brez nošenja torb ali nahrtbnika. Kompati..
  Brez DDV: 45,00 € 54,90 €
 • Zaščitna mreža za voziček Thule Urban Glide 2 Zaščitna mreža za voziček Thule Urban Glide 2 Otroka ščitijo pred insekti, vetrom in sončnim žarki ..
  Brez DDV: 51,56 € 62,90 € 69,95 €
 • Dežna prevleka za voziček Thule Urban Glide 2 Dežna prevleka za voziček Thule Urban Glide 2 Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka ..
  Brez DDV: 51,56 € 62,90 € 69,95 €
 • Zaščitna mreža za voziček Thule Glide 1 in Urban Glide 1 Zaščitna mreža za voziček Thule Glide 1 in Urban Glide 1  Otroka ščitijo pred insekti, vetrom in sončnim žarki   ..
  Brez DDV: 29,43 € 35,90 € 39,95 €
 • Dežna prevleka za voziček Thule Glide 1 in Urban Glide 1 Dežna prevleka za voziček Thule Glide in Urban Glide 1  Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka   ..
  Brez DDV: 29,43 € 35,90 € 39,95 €
 • Adapter Thule za avtosedež Spremenite vaš športni voziček v voziček namenjen sprehodu.  Adapter se enostavno namesti.  Kompatibilen z modeli avtosedežev (seznam) ..
  Brez DDV: 58,93 € 71,90 € 79,95 €
 • Dežna prevleka za košaro Thule     ..
  Brez DDV: 29,10 € 35,50 € 39,95 €
 • Dežna prevleka za voziček Baby Jogger Select
  Dežna prevleka za voziček Baby Jogger Select Dežne prevleke se popolnoma prilegajo vozičkom Baby Jogger  Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka Material brez PVC in BPA   ..
  Brez DDV: 36,80 € 44,90 €
 • Sprednje varovalo Baby Jogger SELECT
  Sprednje varovalo Baby Jogger SELECT Enojno varovalo - prečka za voziček Baby Jogger Select Nudi dodatno oporo otroku Barva črna ..
  Brez DDV: 28,61 € 34,90 €
 • Dežna prevleka za voziček Baby Jogger Elite
  Dežna prevleka za voziček Baby Jogger Elite Dežne prevleke se popolnoma prilegajo vozičkom Baby Jogger  Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka Material brez PVC in BPA   ..
  Brez DDV: 40,90 € 49,90 €
 • Dežna prevleka za voziček Baby Jogger Mini Double
  Dežna prevleka za voziček Baby Jogger Mini Double  Dežne prevleke se popolnoma prilegajo vozičkom Baby Jogger  Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka Material brez PVC in BPA   ..
  Brez DDV: 69,59 € 84,90 €
 • Dežna prevleka za voziček Baby Jogger Mini 4
  Dežna prevleka za voziček Baby Jogger Mini 4 Dežne prevleke se popolnoma prilegajo vozičkom Baby Jogger  Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka Material brez PVC in BPA   ..
  Brez DDV: 40,90 € 49,90 €
 • Dežna prevleka za voziček Baby Jogger Mini Zip
  Dežna prevleka za voziček Baby Jogger Mini Zip Dežne prevleke se popolnoma prilegajo vozičkom Baby Jogger  Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka Material brez PVC in BPA   ..
  Brez DDV: 40,90 € 49,90 €
 • Torba za prenašanje vozička Baby Jogger Mini Zip
  Torba za prenašanje vozička Baby Jogger Mini Zip Ker je voziček Baby Jogger Mini Zip zložen tako zelo majhen ga boste hoteli imeti vedno s sabo. Za lažje, enostavnejše in čistejše prenašanje in vožnjo s sabo pa ga lahko skrijete v priročno torbo. ..
  Brez DDV: 45,00 € 54,90 €
 • Zimska vreča za voziček Mima Xari
  Zimska vreča za voziček Mima Xari Naj bo dojenčku in nogicam toplo. Na voljo v več različnih barvnih kombinacijah. ..
  Brez DDV: 98,28 € 119,90 €
 • Stojalo za košaro in avtosedež Cam
  Stojalo za košaro in avtosedež Cam Košara in avtosedež nista v ceni. Stojalo je primerno le za Minu Teddy in Combi Family seriji. ..
  Brez DDV: 42,54 € 51,90 €