Dodatki

Za maksimalni izkoristek vaših otroških vozičkov potrebujete odlično dodatno opremo v kateri nikakor ne sme manjkati dežno pregrinjalo, previjalna torba, odeja, poletni vložek, topla zimska prevleka in ostalo kar potrebujete za to, da bo vaš otrok zaščiten in varen tako poleti kot pozimi. Tudi rezervni deli za otroške vozičke niso težava.

Potrebujete samo adapterje za namestitev avtosedeža druge blagovne znamke na vaš voziček. Pri nas dobite vse to in še več…

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Adapter Baby Jogger Tour Lux za avtosedež City Go i-Size/Graco   ..
  Brez DDV: 35,98 € 43,90 €
 • Adapter Baby Jogger Tour Lux za avtosedež Maxi Cosi/Cybex   ..
  Brez DDV: 46,64 € 56,90 €
 • Dežna prevleka za voziček Baby Jogger Tour Lux Dežna prevleka iz okolju prijaznih material v celoti prekrije športni del vozička in ohranja vašega otroka suhega. Hkrati omogoča kroženje zraka skozi stranske prezračevalne sisteme. ..
  Brez DDV: 46,64 € 56,90 €
 • Sprednje varovalo + nosilec stekleničke Baby Jogger Tour Lux Sprednje varovalo nudi otroku  varen in udoben oprijem med sprehodom. V kompletu poleg ročaja dobite nosilec stekleničke. Voziček je možno zložiti tudi z varovalom. ..
  Brez DDV: 36,80 € 44,90 €
 • Senčnik Cam Ombrellino T004
  Senčnik za voziček Cam Ombrellino T004 Kvalitetni in lepi senčniki. S sistemom univerzalnega priklopa na okvire modularnih sistemov in športnih vozičkov. Prilagoditev v vseh smereh z 2 gumboma. Vodoodporna tkanina. Dimenzije odprtega senčnika 68 Ø x 73 H cm ..
  Brez DDV: 28,61 € 34,90 €
 • Senčnik Cam Ombrellino T005
  Senčnik za voziček Cam Ombrellino T005 Kvalitetni in lepi senčniki. S sistemom univerzalnega priklopa na okvire modularnih sistemov in športnih vozičkov. Prilagoditev v vseh smereh z 2 gumboma. Vodoodporna tkanina. Dimenzije odprtega senčnika 68 Ø x 73 H cm ..
  Brez DDV: 28,61 € 34,90 €
 • Sedež za ploščad Brevi On Board
  Sedež za ploščad Brevi On Board Sedež za ploščad Brevi On Board, ki jo lahko uporabite le ob nakupu ploščadi Brevi On Board. Primerna za otroke do 24 kg. Uporabna ko se vaš otročiček utrudi in se želi usesti. Varnostni pas DImenzije 66 x 34 x 57h cm Teža 4,4 kg ..
  Brez DDV: 40,90 € 49,90 €
 • Brevi ON Board, ploščad za vožnjo otroka
  Brevi ON Board, ploščad za vožnjo otroka Ploščad ON Board je univerzalna ploščad opremljena z 2 LED-lučmi, ki zasvetijo v gibanju. Primerna za uporabo do 24kg otrokove teže. Karateristike: -LED kolesa , ki se svetijo v gibanju -Vzmetena kolesa s krigličnimi ležaji, ki nudijo stabilnost -Nas..
  Brez DDV: 65,49 € 79,90 €
 • Dežna prevleka za voziček Plebani Strolley
  Dežna prevleka za voziček Plebani Strolley   ..
  Brez DDV: 18,77 € 22,90 €
 • Dežna prevleka za vozičke Peg Perego Dežna prevleka za športne vozičke Peg perego oziroma za dvojni športni del vozička Book for Two Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka ..
  Brez DDV: 37,29 € 45,49 € 51,00 €
 • Dežna prevleka za vozičke Peg Perego Dežna prevleka za športne vozičke Peg perego oziroma za dvojni športni del vozička Aria Twin in Pliko Mini Twin Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka Pod opombo obvezno vnesite vaš model vozička! ..
  Brez DDV: 31,07 € 37,90 € 42,00 €
 • Univerzalna dežna prevleka za vozičke Peg Perego Dežna prevleka za športni del vozičkov Peg Perego Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka Pod opombo obvezno vnesite vaš model vozička! ..
  Brez DDV: 21,23 € 25,90 € 29,00 €
 • Peg Perego otrokom ponuja samo najboljše. Tudi zimska vreča je izdelana iz najboljših materialov, ki so okolju in živalim prijazni. Zimska vreča Peg Perego Izjemno topla in na otip zelo prijetna prevleka za noge, ki se prilega vozičkom: - Pliko Mini in Pliko Mini Twin - Booklet in Book for T..
  Brez DDV: 27,04 € 32,99 € 37,00 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Black
  Zimska vreča Baby Jogger Black Zimska vreča Baby Jogger v barvi Black, primerna za Baby Jogger City Mini, City Mini GT, City Mini 4. City Elite, Summit X3, City Mini Double in City Mini Double GT Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pral..
  Brez DDV: 87,62 € 106,90 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Charcoal
  Zimska vreča Baby Jogger Charcoal Zimska vreča Baby Jogger v barvi Charcoal, primerna za Baby Jogger City Mini, City Mini GT, City Mini 4. City Elite, Summit X3, City Mini Double in City Mini Double GT Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pralnem ..
  Brez DDV: 87,62 € 106,90 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Crimson
  Zimska vreča Baby Jogger Crimson Zimska vreča Baby Jogger v barvi Crimson, primerna za Baby Jogger City Mini, City Mini GT, City Mini 4. City Elite, Summit X3, City Mini Double in City Mini Double GT Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pralnem st..
  Brez DDV: 87,62 € 106,90 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Stone
  Zimska vreča Baby Jogger Stone Zimska vreča Baby Jogger v barvi Stone, primerna za vozičke Baby Jogger City Mini, City Mini GT, City Mini 4. City Elite, Summit X3, City Mini Double in City Mini Double GT Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pralne..
  Brez DDV: 87,62 € 106,90 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Premier/Select Lux Taupe Zimska vreča Baby Jogger v barvi Taupe Primerna za model vozička  - Baby Jogger Premier - Baby Jogger Select Lux Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pralnem stroju Primerna za uporabo ..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 € 124,90 €