Dodatki

Za maksimalni izkoristek vaših otroških vozičkov potrebujete odlično dodatno opremo v kateri nikakor ne sme manjkati dežno pregrinjalo, previjalna torba, odeja, poletni vložek, topla zimska prevleka in ostalo kar potrebujete za to, da bo vaš otrok zaščiten in varen tako poleti kot pozimi. Tudi rezervni deli za otroške vozičke niso težava.

Potrebujete samo adapterje za namestitev avtosedeža druge blagovne znamke na vaš voziček. Pri nas dobite vse to in še več…

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Dežna prevleka za voziček Plebani Strolley   ..
  Brez DDV: 18,77 € 22,90 €
 • Dežna prevleka za vozičke Peg Perego Dežna prevleka za športne vozičke Peg perego oziroma za dvojni športni del vozička Book for Two Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka ..
  Brez DDV: 37,29 € 45,49 € 51,00 €
 • Dežna prevleka za vozičke Peg Perego Dežna prevleka za športne vozičke Peg perego oziroma za dvojni športni del vozička Aria Twin in Pliko Mini Twin Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka Pod opombo obvezno vnesite vaš model vozička! ..
  Brez DDV: 31,07 € 37,90 € 42,00 €
 • Univerzalna dežna prevleka za vozičke Peg Perego Dežna prevleka za športni del vozičkov Peg Perego Otroka ščitijo pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka Pod opombo obvezno vnesite vaš model vozička! ..
  Brez DDV: 21,23 € 25,90 € 29,00 €
 • Peg Perego otrokom ponuja samo najboljše. Tudi zimska vreča je izdelana iz najboljših materialov, ki so okolju in živalim prijazni. Zimska vreča Peg Perego Izjemno topla in na otip zelo prijetna prevleka za noge, ki se prilega vozičkom: - Pliko Mini in Pliko Mini Twin - Booklet in Book for T..
  Brez DDV: 27,04 € 32,99 € 37,00 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Black
  Zimska vreča Baby Jogger Black Zimska vreča Baby Jogger v barvi Black, primerna za Baby Jogger City Mini, City Mini GT, City Mini 4. City Elite, Summit X3, City Mini Double in City Mini Double GT Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pral..
  Brez DDV: 87,62 € 106,90 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Charcoal
  Zimska vreča Baby Jogger Charcoal Zimska vreča Baby Jogger v barvi Charcoal, primerna za Baby Jogger City Mini, City Mini GT, City Mini 4. City Elite, Summit X3, City Mini Double in City Mini Double GT Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pralnem ..
  Brez DDV: 87,62 € 106,90 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Crimson
  Zimska vreča Baby Jogger Crimson Zimska vreča Baby Jogger v barvi Crimson, primerna za Baby Jogger City Mini, City Mini GT, City Mini 4. City Elite, Summit X3, City Mini Double in City Mini Double GT Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pralnem st..
  Brez DDV: 87,62 € 106,90 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Stone
  Zimska vreča Baby Jogger Stone Zimska vreča Baby Jogger v barvi Stone, primerna za vozičke Baby Jogger City Mini, City Mini GT, City Mini 4. City Elite, Summit X3, City Mini Double in City Mini Double GT Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pralne..
  Brez DDV: 87,62 € 106,90 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Premier/Select Lux Taupe
  Zimska vreča Baby Jogger Premier/Select Lux Taupe Zimska vreča Baby Jogger v barvi Taupe Primerna za model vozička  - Baby Jogger Premier - Baby Jogger Select Lux Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pralnem stroju Primerna za uporabo ..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Premier/Select Lux Indigo
  Zimska vreča Baby Jogger Premier/Select Lux Indigo Zimska vreča Baby Jogger v barvi Indigo Primerna za model vozička  - Baby Jogger Premier - Baby Jogger Select Lux Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pralnem stroju Primerna za uporab..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Premier/Select Lux Granite
  Zimska vreča Baby Jogger Premier/Select Lux Granite Zimska vreča Baby Jogger v barvi Granite Primerna za model vozička  - Baby Jogger Premier - Baby Jogger Select Lux Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pralnem stroju Primerna za upor..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Zimska vreča Baby Jogger Select/Select Lux Black New
  Zimska vreča Baby Jogger Select/Select Lux Black New Zimska vreča Baby Jogger v črni barvi Primerna za model vozička  - Baby Jogger Select - Baby Jogger Select Lux Notranjost iz mehkega flanele, zunanji del je vodoodporen Pralen material v pralnem stroju Primerna za uporabo..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Previjalna torba blagovne znamke Peg Perego Borsa je zasnovana v sodelovanju z mamicami z namenom, da je torba vse kar potrebujete ob izhodu z otrokom. Previjalna torba Peg Perego Borsa Geo Beige Torba se 100% barvno ujema z enako barvo v kolekciji Peg Perego. Lahko pa jo uporabite tudi pri dr..
  Brez DDV: 47,46 € 57,90 € 65,00 €
 • Previjalna torba blagovne znamke Peg Perego Borsa je zasnovana v sodelovanju z mamicami z namenom, da je torba vse kar potrebujete ob izhodu z otrokom. Previjalna torba Peg Perego Borsa Geo Red Torba se 100% barvno ujema z enako barvo v kolekciji Peg Perego. Lahko pa jo uporabite tudi pri drug..
  Brez DDV: 47,46 € 57,90 € 65,00 €
 • Previjalna torba blagovne znamke Peg Perego Borsa je zasnovana v sodelovanju z mamicami z namenom, da je torba vse kar potrebujete ob izhodu z otrokom. Previjalna torba Peg Perego Borsa Geo Black Torba se 100% barvno ujema z enako barvo v kolekciji Peg Perego. Lahko pa jo uporabite tudi pri dr..
  Brez DDV: 47,46 € 57,90 € 65,00 €
 • Previjalna torba blagovne znamke Peg Perego Borsa je zasnovana v sodelovanju z mamicami z namenom, da je torba vse kar potrebujete ob izhodu z otrokom. Previjalna torba Peg Perego Borsa Geo Navy Torba se 100% barvno ujema z enako barvo v kolekciji Peg Perego. Lahko pa jo uporabite tudi pri dru..
  Brez DDV: 47,46 € 57,90 € 65,00 €
 • Previjalna torba blagovne znamke Peg Perego Borsa je zasnovana v sodelovanju z mamicami z namenom, da je torba vse kar potrebujete ob izhodu z otrokom. Previjalna torba Peg Perego Borsa Urban Denim Torba se 100% barvno ujema z enako barvo v kolekciji Peg Perego. Lahko pa jo uporabite tudi pri ..
  Brez DDV: 72,05 € 87,90 € 99,00 €