Dodatki

Za maksimalni izkoristek vaših otroških vozičkov potrebujete odlično dodatno opremo v kateri nikakor ne sme manjkati dežno pregrinjalo, previjalna torba, odeja, poletni vložek, topla zimska prevleka in ostalo kar potrebujete za to, da bo vaš otrok zaščiten in varen tako poleti kot pozimi. Tudi rezervni deli za otroške vozičke niso težava.

Potrebujete samo adapterje za namestitev avtosedeža druge blagovne znamke na vaš voziček. Pri nas dobite vse to in še več…

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Torba Mima ZIGI Midnight Blue
  Torba Mima ZIGI Midnight Blue Torba Mima Zigi ima sodoben in funkcionalen videz, ki se lahko uporablja kot torba ali kot nahrbtnik, odvisno od potrebe. V notranjosti torbe je veliko odlagalnih žepov, tako da lahko brezskrbno preživite dan z otrokom izven doma. V torbi je posebej izoliran nosilec ..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Torba Mima ZIGI Olive Green
  Torba Mima ZIGI Olive Green Torba Mima Zigi ima sodoben in funkcionalen videz, ki se lahko uporablja kot torba ali kot nahrbtnik, odvisno od potrebe. V notranjosti torbe je veliko odlagalnih žepov, tako da lahko brezskrbno preživite dan z otrokom izven doma. V torbi je posebej izoliran nosilec st..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Torba Mima ZIGI Charcoal
  Torba Mima ZIGI Charcoal Torba Mima Zigi ima sodoben in funkcionalen videz, ki se lahko uporablja kot torba ali kot nahrbtnik, odvisno od potrebe. V notranjosti torbe je veliko odlagalnih žepov, tako da lahko brezskrbno preživite dan z otrokom izven doma. V torbi je posebej izoliran nosilec stekl..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Zimska vreča za voziček Mima Zigi Midnight Blue
  Zimska vreča za voziček Mima Zigi Midnight Blue Zimska vreča Mima ZIGI je izdelana iz  vodoodpojnega materiala, ki zagotavlja toploto in udobje v hladnejših dneh. Moderen in hkrati eleganten dizajn popolnoma ustreza vozičku Mima Zigi. Omogoča prehod varnostnih pasov. Notranjost iz mehke voln..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Zimska vreča za voziček Mima Zigi Olive Green
  Zimska vreča za voziček Mima Zigi Olive Green Zimska vreča Mima ZIGI je izdelana iz  vodoodpojnega materiala, ki zagotavlja toploto in udobje v hladnejših dneh. Moderen in hkrati eleganten dizajn popolnoma ustreza vozičku Mima Zigi. Omogoča prehod varnostnih pasov. Notranjost iz mehke volne...
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Zimska vreča za voziček Mima Zigi Charcoal
  Zimska vreča za voziček Mima Zigi Charcoal Zimska vreča Mima ZIGI je izdelana iz  vodoodpojnega materiala, ki zagotavlja toploto in udobje v hladnejših dneh. Moderen in hkrati eleganten dizajn popolnoma ustreza vozičku Mima Zigi. Omogoča prehod varnostnih pasov. Notranjost iz mehke volne. Za..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Mima Trolley OVI Argento - potovalni kovček
  Mima Trolley OVI Argento - potovalni kovček Eleganten Mima OVI je idealen kovček za vašega otroka, ko gre le ta prespati k babici. Kovček je kompakten in lahek. Kovček je nevtralen in primeren tudi ko otrok postane malo starejši. Narejen iz EVA materiala in prevlečen z EKO usnjem. Primeren tud..
  Brez DDV: 114,67 € 139,90 €
 • Mima Trolley OVI Snow White - potovalni kovček
  Mima Trolley OVI Snow White - potovalni kovček Eleganten Mima OVI je idealen kovček za vašega otroka, ko gre le ta prespati k babici. Kovček je kompakten in lahek. Kovček je nevtralen in primeren tudi ko otrok postane malo starejši. Narejen iz EVA materiala in prevlečen z EKO usnjem. Primeren ..
  Brez DDV: 114,67 € 139,90 €
 • Mima Trolley OVI Camel - potovalni kovček
  Mima Trolley OVI Camel - potovalni kovček Eleganten Mima OVI je idealen kovček za vašega otroka, ko gre le ta prespati k babici. Kovček je kompakten in lahek. Kovček je nevtralen in primeren tudi ko otrok postane malo starejši. Narejen iz EVA materiala in prevlečen z EKO usnjem. Primeren tudi ..
  Brez DDV: 114,67 € 139,90 €
 • Mima Trolley OVI black - potovalni kovček
  Mima Trolley OVI black - potovalni kovček Eleganten Mima OVI je idealen kovček za vašega otroka, ko gre le ta prespati k babici. Kovček je kompakten in lahek. Kovček je nevtralen in primeren tudi ko otrok postane malo starejši. Narejen iz EVA materiala in prevlečen z EKO usnjem. Primeren tudi ..
  Brez DDV: 114,67 € 139,90 €
 • Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Royal Blue
  Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Royal Blue Elegantna in praktična torba znamke Mime iz eko usnja V notranjosti torbe dobimo - previjalna podloga - odlagalno mesto za umazano perilo - odlagalno ( termično) mesto za stekleničko   ..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Snow White
  Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Snow White Elegantna in praktična torba znamke Mime iz eko usnja V notranjosti torbe dobimo - previjalna podloga - odlagalno mesto za umazano perilo - odlagalno ( termično) mesto za stekleničko   ..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Camel
  Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Camel Elegantna in praktična torba znamke Mime iz eko usnja V notranjosti torbe dobimo - previjalna podloga - odlagalno mesto za umazano perilo - odlagalno ( termično) mesto za stekleničko   ..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Black
  Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Black Elegantna in praktična torba znamke Mime iz eko usnja V notranjosti torbe dobimo - previjalna podloga - odlagalno mesto za umazano perilo - odlagalno ( termično) mesto za stekleničko   ..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Argento
  Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Argento Elegantna in praktična torba znamke Mime iz eko usnja V notranjosti torbe dobimo - previjalna podloga - odlagalno mesto za umazano perilo - odlagalno ( termično) mesto za stekleničko   ..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Cool Grey
  Torba s previjalno podlogo za vozičke Mima Cool Grey Elegantna in praktična torba znamke Mime iz eko usnja V notranjosti torbe dobimo - previjalna podloga - odlagalno mesto za umazano perilo - odlagalno ( termično) mesto za stekleničko   ..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Zimska vreča za voziček Mima Xari Royal Blue
  Zimska vreča za voziček Mima Xari Royal Blue   Zimska vreča za vozičke Mima Xari prevzame sodobno in prefinjeno obliko samega vozička. Eleganten zunanji del v eko usnju in mehka notranjost zagotavljata tople sprehode tudi v najhladnejših dneh. Zimska vreča Mima ščiti otroka pred mraz..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Zimska vreča za voziček Mima Xari Snow White
  Zimska vreča za voziček Mima Xari Snow White   Zimska vreča za vozičke Mima Xari prevzame sodobno in prefinjeno obliko samega vozička. Eleganten zunanji del v eko usnju in mehka notranjost zagotavljata tople sprehode tudi v najhladnejših dneh. Zimska vreča Mima ščiti otroka pred mraz..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €