Otroški vozički

Imate dilemo - Kako izbrati voziček?

Prihaja otrok in potrebujete komplet? Že imate potovalni komplet in iščete kaj manjšega? Dilema je vedno enaka. Kateri voziček izbrati. Najbolje je, če veste kakšne so vaše zahteve in potem poiščete voziček, ki tem zahtevam najbolje ustreza. Sliši se preprosto. Pa je res? Otroški vozički so nepogrešljiv sestavni del opreme po rojstvu otroka in skrbno izberite takega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Za lažjo iskanje med vozički vam priporočamo uporabo naših filtrov s katerimi boste samo z nekaj kliki našli vaš sanjski voziček. Preskusite jih!

Za lažjo izbiro pa preberite naš članek "Kako izbrati voziček"

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Aria Shopper Twin Geo Navy Enojni ročaj, velika nakupovalna košara, dva udobna sedeža in odlično zlaganje so samo največje odlike novega vozička v kolekciji 2016 Peg Perega. S težo samo 8,3 kg je Aria twin shopper med lažjimi v svoji kategoriji. Vodenje in prenašanje vozička za dvojčke je..
  Brez DDV: 231,07 € 281,90 € 340,00 €
 • Aria Shopper Twin Geo Beige Enojni ročaj, velika nakupovalna košara, dva udobna sedeža in odlično zlaganje so samo največje odlike novega vozička v kolekciji 2016 Peg Perega. S težo samo 8,3 kg je Aria twin shopper med lažjimi v svoji kategoriji. Vodenje in prenašanje vozička za dvojčke j..
  Brez DDV: 231,07 € 281,90 € 340,00 €
 • Aria Shopper Twin Geo Red Enojni ročaj, velika nakupovalna košara, dva udobna sedeža in odlično zlaganje so samo največje odlike novega vozička v kolekciji 2016 Peg Perega. S težo samo 8,3 kg je Aria twin shopper med lažjimi v svoji kategoriji. Vodenje in prenašanje vozička za dvojčke je ..
  Brez DDV: 231,07 € 281,90 € 340,00 €
 • Otroški voziček Quinny ZAPP FLEX PLUS Red on Sand Voziček Quinny Zapp Flex Plus je del nove linije vozičkov Quinny Zapp X, ki je sestavljena z modeloma Zapp Flex in Zapp Xpress  Quinny Zapp Flex Plus je voziček, ki združuje fleksibilnost in udobje tako otroku kot staršem, saj je idealn..
  Brez DDV: 303,20 € 369,90 €
 • Otroški voziček Quinny ZAPP FLEX PLUS Red on Graphite Voziček Quinny Zapp Flex Plus je del nove linije vozičkov Quinny Zapp X, ki je sestavljena z modeloma Zapp Flex in Zapp Xpress  Quinny Zapp Flex Plus je voziček, ki združuje fleksibilnost in udobje tako otroku kot staršem, saj je idealna..
  Brez DDV: 303,20 € 369,90 €
 • Otroški voziček Quinny ZAPP FLEX PLUS Pink on Blush Voziček Quinny Zapp Flex Plus je del nove linije vozičkov Quinny Zapp X, ki je sestavljena z modeloma Zapp Flex in Zapp Xpress  Quinny Zapp Flex Plus je voziček, ki združuje fleksibilnost in udobje tako otroku kot staršem, saj je idealna r..
  Brez DDV: 303,20 € 369,90 €
 • Otroški voziček Quinny ZAPP FLEX PLUS Green on Graphite Voziček Quinny Zapp Flex Plus je del nove linije vozičkov Quinny Zapp X, ki je sestavljena z modeloma Zapp Flex in Zapp Xpress  Quinny Zapp Flex Plus je voziček, ki združuje fleksibilnost in udobje tako otroku kot staršem, saj je ideal..
  Brez DDV: 303,20 € 369,90 €
 • Otroški voziček Quinny ZAPP FLEX PLUS Graphite on Grey Voziček Quinny Zapp Flex Plus je del nove linije vozičkov Quinny Zapp X, ki je sestavljena z modeloma Zapp Flex in Zapp Xpress . Quinny Zapp Flex Plus je voziček, ki združuje fleksibilnost in udobje tako otroku kot staršem, saj je ideal..
  Brez DDV: 303,20 € 369,90 €
 • Otroški voziček Quinny ZAPP FLEX PLUS Graphite on Blush Voziček Quinny Zapp Flex Plus je del nove linije vozičkov Quinny Zapp X, ki je sestavljena z modeloma Zapp Flex in Zapp Xpress. Quinny Zapp Flex Plus je voziček, ki združuje fleksibilnost in udobje tako otroku kot staršem, saj je idealna re..
  Brez DDV: 303,20 € 369,90 €
 • Otroški voziček Quinny ZAPP FLEX PLUS Frost on Grey Voziček Quinny Zapp Flex Plus je del nove linije vozičkov Quinny Zapp X, ki je sestavljena z modeloma Zapp Flex in Zapp Xpress. Quinny Zapp Flex Plus je voziček, ki združuje fleksibilnost in udobje tako otroku kot staršem, saj je idealna rešite..
  Brez DDV: 303,20 € 369,90 €
 • Otroški voziček Quinny ZAPP FLEX PLUS Blue on Sky Voziček Quinny Zapp Flex Plus je del nove linije vozičkov Quinny Zapp X, ki je sestavljena skupaj z Zapp Flex in Zapp Xpress. Quinny Zapp Flex Plus je voziček, ki združuje fleksibilnost in udobje tako otroku kot staršem, saj je idealna rešitev za..
  Brez DDV: 303,20 € 369,90 €
 • Otroški voziček Quinny ZAPP FLEX PLUS Black on Sand Voziček Quinny Zapp Flex Plus je del nove linije vozičkov Quinny Zapp X, ki je sestavljena z modeloma Zapp Flex in Zapp Xpress. Quinny Zapp Flex Plus je voziček, ki združuje fleksibilnost in udobje tako otroku kot staršem, saj je idealna rešite..
  Brez DDV: 303,20 € 369,90 €
 • Otroški voziček Quinny ZAPP FLEX PLUS Black on Black Voziček Quinny Zapp Flex Plus je del nove linije vozičkov Quinny Zapp X, ki je sestavljena z modeloma Zapp Flex in Zapp Xpress Quinny Zapp Flex Plus je voziček, ki združuje fleksibilnost in udobje tako otroku kot staršem, saj je idealna rešite..
  Brez DDV: 303,20 € 369,90 €
 • Voziček Trio Pali MAGNIFICO Black and Gold Eleganten in rafiniran dizajn novega sodobnega modulernega vozička Pali Magnifico je primeren za starše ki se ne nameravajo odreči stilu in eleganci. Odlikuje ga lahek okvir z velikimi kolesi, prefinjenimi zaključki tkanine in vrsto dodatkov za u..
  Brez DDV: 655,66 € 799,90 € 1.080,00 €
 • Voziček Trio Pali MAGNIFICO Cool Grey Eleganten in rafiniran dizajn novega sodobnega modulernega vozička Pali Magnifico je primeren za starše ki se ne nameravajo odreči stilu in eleganci. Odlikuje ga lahek okvir z velikimi kolesi, prefinjenimi zaključki tkanine in vrsto dodatkov za u..
  Brez DDV: 655,66 € 799,90 € 1.080,00 €
 • Voziček Trio Pali MAGNIFICO Anthracite Eleganten in rafiniran dizajn novega sodobnega modulernega vozička Pali Magnifico je primeren za starše ki se ne nameravajo odreči stilu in eleganci. Odlikuje ga lahek okvir z velikimi kolesi, prefinjenimi zaključki tkanine in vrsto dodatkov za udobj..
  Brez DDV: 655,66 € 799,90 € 1.080,00 €
 • Voziček Trio Pali MAGNIFICO Sweet Sand Eleganten in rafiniran dizajn novega sodobnega modulernega vozička Pali Magnifico je primeren za starše ki se ne nameravajo odreči stilu in eleganci. Odlikuje ga lahek okvir z velikimi kolesi, prefinjenimi zaključki tkanine in vrsto dodatkov za udobj..
  Brez DDV: 655,66 € 799,90 € 1.080,00 €
 • Voziček za dvojčke Pali TRE.9 x 2 Sand
  Voziček za dvojčke Pali TRE.9 x 2 Sand Voziček Tre.9 x 2 Sand je nova generacija vozičkov za dvojčke, ki ga odlikuje vrhunsko oblikovanje s čistimi linijami, prostornostjo in zmogljivostjo. TRE.9 x 2 je idealen za življenje v mestu. Enostavnost njegove uporabe, gladko zapiranje z e..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 €