Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

Otroški vozički

Preberite nasvete za lažjo izbiro vozička

Imate dilemo - Kako izbrati voziček?

Prihaja otrok in potrebujete komplet? Že imate potovalni komplet in iščete kaj manjšega? Dilema je vedno enaka. Kateri voziček izbrati. Najbolje je, če veste kakšne so vaše zahteve in potem poiščete voziček, ki tem zahtevam najbolje ustreza. Sliši se preprosto. Pa je res? Otroški vozički so nepogrešljiv sestavni del opreme po rojstvu otroka in skrbno izberite takega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Za lažjo iskanje med vozički vam priporočamo uporabo naših filtrov s katerimi boste samo z nekaj kliki našli vaš sanjski voziček. Preskusite jih!

Za lažjo izbiro pa preberite naš članek "Kako izbrati voziček"

Brand: Brevi Stock: Prosimo preverite
Voziček Brevi SCATTO MintVoziček Scatto ima avantgardni dizajn s čistimi linijami in je eden lažjih vozičkov na trgu.Scatto je praktičen in udoben voziček idealen za vse starše, ki želijo imeti udobje. Voziček je enostavno vodljiv z eno roko. Hkrati pa zaradi svoje kompaktnosti in zahvaljujoč pr..
219,90 €
Brez DDV:180,25 €
Brand: Pali Stock: 4-8 delovnih dni
Voziček Pali MAGIC Tartan z avtomatskim zapiranjemVoziček Pali Magic je inovativen sopotnik za sprehode vašega otroka, s čarobnim patentiranim sistemom zapiranja: samo pritisnite gumb in voziček se sam zapre.Voziček Pali Magic je primeren za otroke od rojstva dalje in vse do 22 kg otrokove teže. ..
249,90 €
Brez DDV:204,84 €
Brand: Pali Stock: 4-8 delovnih dni
Voziček Pali MAGIC SignatureVoziček Pali Magic je inovativen sopotnik za sprehode vašega otroka, s čarobnim patentiranim sistemom zapiranja: samo pritisnite gumb in voziček se sam zapre.Voziček Pali Magic je primeren za otroke od rojstva dalje in vse do 22 kg otrokove teže. Zahvaljujoč enodružins..
249,90 €
Brez DDV:204,84 €
Brand: Pali Stock: 4-8 delovnih dni
Voziček Pali MAGIC TucaVoziček Pali Magic je inovativen sopotnik za sprehode vašega otroka, s čarobnim patentiranim sistemom zapiranja: samo pritisnite gumb in voziček se sam zapre.Voziček Pali Magic je primeren za otroke od rojstva dalje in vse do 22 kg otrokove teže. Zahvaljujoč enodružinskemu ..
249,90 €
Brez DDV:204,84 €
Brand: Pali Stock: 4-8 delovnih dni
Voziček Pali MAGIC KansaiVoziček Pali Magic je inovativen sopotnik za sprehode vašega otroka, s čarobnim patentiranim sistemom zapiranja: samo pritisnite gumb in voziček se sam zapre.Voziček Pali Magic je primeren za otroke od rojstva dalje in vse do 22 kg otrokove teže. Zahvaljujoč enodružinskem..
249,90 €
Brez DDV:204,84 €
Brand: Pali Stock: 4-8 delovnih dni
Voziček Pali MAGIC GreyVoziček Pali Magic je inovativen sopotnik za sprehode vašega otroka, s čarobnim patentiranim sistemom zapiranja: samo pritisnite gumb in voziček se sam zapre.Voziček Pali Magic je primeren za otroke od rojstva dalje in vse do 22 kg otrokove teže. Zahvaljujoč enodružinskemu ..
234,90 €
Brez DDV:192,54 €
Brand: Pali Stock: 4-8 delovnih dni
Voziček Pali MAGIC sabbiaVoziček Pali Magic je inovativen sopotnik za sprehode vašega otroka, s čarobnim patentiranim sistemom zapiranja: samo pritisnite gumb in voziček se sam zapre.Voziček Pali Magic je primeren za otroke od rojstva dalje in vse do 22 kg otrokove teže. Zahvaljujoč enodružinskem..
234,90 €
Brez DDV:192,54 €
Brand: Pali Stock: 4-8 delovnih dni
Voziček Pali MAGIC blackVoziček Pali Magic je inovativen sopotnik za sprehode vašega otroka, s čarobnim patentiranim sistemom zapiranja: samo pritisnite gumb in voziček se sam zapre.Voziček Pali Magic je primeren za otroke od rojstva dalje in vse do 22 kg otrokove teže. Zahvaljujoč enodružinskemu si..
234,90 €
Brez DDV:192,54 €
Voziček Pali Trio DIAMOND Limited Edition Oro/Nero Voziček Pali Trio DIAMOND Limited Edition Oro/Nero
Novo -5 %
Brand: Pali Stock: Prosimo preverite
Voziček Pali Trio DIAMOND Limited Edition Oro/NeroElegantni modularni voziček ki ima obliko košare tako da spominja na obliko diamanta. Komplet sestavljaŠportni del vozička Košara Avtosedež Dežna prevleka Prevleka za noge Prevleka za košaro Prevleka za avtosedež Torba s..
949,90 € 999,90 €
Brez DDV:778,61 €
Voziček Pali Trio DIAMOND Limited Edition Cromo/Nero
Novo -5 %
Brand: Pali Stock: Prosimo preverite
Voziček Pali Trio DIAMOND Limited Edition Cromo/NeroElegantni modularni voziček ki ima obliko košare tako da spominja na obliko diamanta. Komplet sestavljaŠportni del vozička Košara Avtosedež Dežna prevleka Prevleka za noge Prevleka za košaro Prevleka za avtosedež Torba..
949,90 € 999,90 €
Brez DDV:778,61 €
Voziček Pali Trio DIAMOND Sabbia/Nero Voziček Pali Trio DIAMOND Sabbia/Nero
Novo -5 %
Brand: Pali Stock: 4-8 delovnih dni
Voziček Pali Trio DIAMOND Sabbia/NeroElegantni modularni voziček ki ima obliko košare tako da spominja na obliko diamanta. Komplet sestavljaŠportni del vozička Košara Avtosedež Dežna prevleka Prevleka za noge Prevleka za košaro Prevleka za avtosedež Torba s previjalno b..
759,90 € 799,90 €
Brez DDV:622,87 €
Voziček Pali Trio DIAMOND Grey/White Voziček Pali Trio DIAMOND Grey/White
Novo -5 %
Brand: Pali Stock: 4-8 delovnih dni
Voziček Pali Trio DIAMOND Grey/WhiteElegantni modularni voziček ki ima obliko košare tako da spominja na obliko diamanta. Komplet sestavljaŠportni del vozička Košara Avtosedež Dežna prevleka Prevleka za noge Prevleka za košaro Prevleka za avtosedež Torba s previjalno bl..
759,90 € 799,90 €
Brez DDV:622,87 €
Prikazujem 1 do 12 od 573 (48 strani)