Otroški vozički

Imate dilemo - Kako izbrati voziček?

Prihaja otrok in potrebujete komplet? Že imate potovalni komplet in iščete kaj manjšega? Dilema je vedno enaka. Kateri voziček izbrati. Najbolje je, če veste kakšne so vaše zahteve in potem poiščete voziček, ki tem zahtevam najbolje ustreza. Sliši se preprosto. Pa je res? Otroški vozički so nepogrešljiv sestavni del opreme po rojstvu otroka in skrbno izberite takega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Za lažjo iskanje med vozički vam priporočamo uporabo naših filtrov s katerimi boste samo z nekaj kliki našli vaš sanjski voziček. Preskusite jih!

Za lažjo izbiro pa preberite naš članek "Kako izbrati voziček"

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Voziček Be Cool BUBLLE Plaisir Zadnji v vrsti novih modelov vozičkov blagovne znamke Be Cool je Bublle, ki se prestavlja kot izredno kompakten in enostaven voziček za vožnjo primeren od rojstva dalje. Karateristike: ALU okvir z zapiranjem na knjigo Nastavljiv naslon na 3 položaje Nas..
  Brez DDV: 163,85 € 199,90 €
 • Voziček Be Cool BUBLLE Cookie Zadnji v vrsti novih modelov vozičkov blagovne znamke Be Cool je Bublle, ki se prestavlja kot izredno kompakten in enostaven voziček za vožnjo primeren od rojstva dalje. Karateristike: ALU okvir z zapiranjem na knjigo Nastavljiv naslon na 3 položaje Nast..
  Brez DDV: 163,85 € 199,90 €
 • Voziček Be Cool BUBLLE Punk Zadnji v vrsti novih modelov vozičkov blagovne znamke Be Cool je Bublle, ki se prestavlja kot izredno kompakten in enostaven voziček za vožnjo primeren od rojstva dalje. Karateristike: ALU okvir z zapiranjem na knjigo Nastavljiv naslon na 3 položaje Nastav..
  Brez DDV: 172,05 € 209,90 €
 • Voziček Be Cool BUBLLE Soho Zadnji v vrsti novih modelov vozičkov blagovne znamke Be Cool je Bublle, ki se prestavlja kot izredno kompakten in enostaven voziček za vožnjo primeren od rojstva dalje. Karateristike: ALU okvir z zapiranjem na knjigo Nastavljiv naslon na 3 položaje Nastav..
  Brez DDV: 163,85 € 199,90 €
 • Voziček Jane EPIC Soil Jane Epic je športen, kompakten in dinamičen voziček  primeren za uporabo 6 meseca dalje Športen, kompakten in dinamičen Voziček primeren tako za mestno vožnjo kot razgibane terene Cevast ALU okvir mu daje močan in inovativen dizajn Gume iz poliuretana..
  Brez DDV: 335,98 € 409,90 € 479,90 €
 • Voziček Jane EPIC LASSEN Jane Epic je športen, kompakten in dinamičen voziček  primeren za uporabo 6 meseca dalje Športen, kompakten in dinamičen Voziček primeren tako za mestno vožnjo kot razgibane terene Cevast ALU okvir mu daje močan in inovativen dizajn Gume iz poliureta..
  Brez DDV: 335,98 € 409,90 € 479,90 €
 • Booklet 50 S Vibes Grey Športen voziček, ki samo s 50 cm širine ponuja enostavno vožnjo po vseh terenih zaradi ekskluzivne terenske tehnologije. Booklet 50 S s Soft-Ride kolesi z lastnostmi napihljivih gum in izjemno agilnostjo omogoča preprosto vožnjo po vseh vrstah terena. Voziček se lahko o..
  Brez DDV: 247,46 € 301,90 € 363,00 €
 • Booklet 50 S Vibes Red Športen voziček, ki samo s 50 cm širine ponuja enostavno vožnjo po vseh terenih zaradi ekskluzivne terenske tehnologije. Booklet 50 S s Soft-Ride kolesi z lastnostmi napihljivih gum in izjemno agilnostjo omogoča preprosto vožnjo po vseh vrstah terena. Voziček se lahko od..
  Brez DDV: 247,46 € 301,90 € 363,00 €
 • Booklet 50 S Vibes Black Športen voziček, ki samo s 50 cm širine ponuja enostavno vožnjo po vseh terenih zaradi ekskluzivne terenske tehnologije. Booklet 50 S s Soft-Ride kolesi z lastnostmi napihljivih gum in izjemno agilnostjo omogoča preprosto vožnjo po vseh vrstah terena. Voziček se lahko ..
  Brez DDV: 247,46 € 301,90 € 363,00 €
 • Voziček Mima ZIGI Midnight Blue
  Voziček Mima ZIGI Midnight Blue Najnovejši voziček blagovne znamke Mima je mešanica futurističnega oblikovanja in vsakodnevne praktičnosti. ZIGI ima futuristično obliko hkrati pa izpolnjuje vse potrebe današnjih dni. Voziček je idealen za tiste starše ki potrebujejo gibanje brez omejitev...
  Brez DDV: 458,93 € 559,90 €
 • Voziček Mima ZIGI Olive Green
  Voziček Mima ZIGI Olive Green Najnovejši voziček blagovne znamke Mima je mešanica futurističnega oblikovanja in vsakodnevne praktičnosti. ZIGI ima futuristično obliko hkrati pa izpolnjuje vse potrebe današnjih dni. Voziček je idealen za tiste starše ki potrebujejo gibanje brez omejitev. Z..
  Brez DDV: 458,93 € 559,90 €
 • Voziček Mima ZIGI Charcoal
  Voziček Mima ZIGI Charcoal Najnovejši voziček blagovne znamke Mima je mešanica futurističnega oblikovanja in vsakodnevne praktičnosti. ZIGI ima futuristično obliko hkrati pa izpolnjuje vse potrebe današnjih dni. Voziček je idealen za tiste starše ki potrebujejo gibanje brez omejitev. ZIGI..
  Brez DDV: 458,93 € 559,90 €
 • Športni voziček Inglesina ESPRESSO Beige
  Inglesina ESPRESSO Beige Voziček Inglesina Espresso ponuja vse kar potrebujete in želite od modernega urbanega vozička. Espresso je enostaven za transport, zaprt zavzame izredno malo prostora, je izredno dobro podložen in zelo udoben za vašega malčka. Značilnosti: voziček je primere..
  Brez DDV: 200,74 € 244,90 €
 • Športni voziček Inglesina ESPRESSO Grey
  Inglesina ESPRESSO Grey Voziček Inglesina Espresso ponuja vse kar potrebujete in želite od modernega urbanega vozička. Espresso je enostaven za transport, zaprt zavzame izredno malo prostora, je izredno dobro podložen in zelo udoben za vašega malčka. Značilnosti: voziček je primeren..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 €
 • Športni voziček Inglesina ESPRESSO Navy
  Inglesina ESPRESSO Navy Voziček Inglesina Espresso ponuja vse kar potrebujete in želite od modernega urbanega vozička. Espresso je enostaven za transport, zaprt zavzame izredno malo prostora, je izredno dobro podložen in zelo udoben za vašega malčka. Značilnosti: voziček je primeren..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 €
 • Športni voziček Inglesina ESPRESSO Red
  Inglesina ESPRESSO Red Voziček Inglesina Espresso ponuja vse kar potrebujete in želite od modernega urbanega vozička. Espresso je enostaven za transport, zaprt zavzame izredno malo prostora, je izredno dobro podložen in zelo udoben za vašega malčka. Značilnosti: voziček je primeren ..
  Brez DDV: 200,74 € 244,90 €
 • Inglesina BLINK Yellow
  Inglesina BLINK Yellow Kompakten priročen voziček idealen za vsakdanje življenje v mestu kot tudi za potovanja. Voziček odlikuje širok in udoben sedež,ki zagotavlja maksimalno udobje za otroka med sprehodi. Primeren za otroke od 6+ meseca. Karateristike: ALU ogrodje Naslon nastavljiv n..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 €
 • Inglesina BLINK Silver
  Inglesina BLINK Silver Kompakten priročen voziček idealen za vsakdanje življenje v mestu kot tudi za potovanja. Voziček odlikuje širok in udoben sedež,ki zagotavlja maksimalno udobje za otroka med sprehodi. Primeren za otroke od 6+ meseca. Karateristike: ALU ogrodje Naslon nastavljiv n..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 €