Otroški vozički

Imate dilemo - Kako izbrati voziček?

Prihaja otrok in potrebujete komplet? Že imate potovalni komplet in iščete kaj manjšega? Dilema je vedno enaka. Kateri voziček izbrati. Najbolje je, če veste kakšne so vaše zahteve in potem poiščete voziček, ki tem zahtevam najbolje ustreza. Sliši se preprosto. Pa je res? Otroški vozički so nepogrešljiv sestavni del opreme po rojstvu otroka in skrbno izberite takega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Za lažjo iskanje med vozički vam priporočamo uporabo naših filtrov s katerimi boste samo z nekaj kliki našli vaš sanjski voziček. Preskusite jih!

Za lažjo izbiro pa preberite naš članek "Kako izbrati voziček"

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • DUETTE PIROET CLASSICO Luxe Grey                 PRI VOZIČKU SE LAHKO KOMBINIRA DODATNA OPREMA (ŠTEVILO KOŠAR, AVTOSEDEŽEV) IN JE PO NAROČILU NA VOLJU TUDI V DRUGIH BARVAH, ZATO NAS ZA VEČ INFORMACIJ KONTAKTIRAJTE! ..
  Brez DDV: 446,64 € 544,90 € 640,00 €
 • ​​Voziček Plebani STROLLEY Jeans Inovativen kompakten in lahek voziček iz ALU ogrodja z inovativno nastavljivo ročko, ki omogoča prenos vozička kot prenos potovalke trolley, od tu tudi ime. Zapiranje na knjigo. Karateristike: -5 točkovni oblazinjeni varnostni pas -sprednje varovalo z od..
  Brez DDV: 180,25 € 219,90 €
 • ​​Voziček Plebani STROLLEY sive barve Inovativen kompakten in lahek voziček iz ALU ogrodja z inovativno nastavljivo ročko, ki omogoča prenos vozička kot prenos potovalke trolley, od tu tudi ime. Zapiranje na knjigo. Karateristike: -5 točkovni oblazinjeni varnostni pas -sprednje varovalo..
  Brez DDV: 180,25 € 219,90 €
 • ​​Voziček Plebani STROLLEY Beige Inovativen kompakten in lahek voziček iz ALU ogrodja z inovativno nastavljivo ročko, ki omogoča prenos vozička kot prenos potovalke trolley, od tu tudi ime. Zapiranje na knjigo. Karateristike: -5 točkovni oblazinjeni varnostni pas -sprednje varovalo z od..
  Brez DDV: 180,25 € 219,90 €
 • Voziček za dvojčke Plebani GEMINI rdeče barve   Eleganten voziček za dvojčke Primeren za uporabo od 6 meseca dalje Alu ogrodje Enostavna in udobna vožnja Nastavljiva ročka za potisk vozička Velika vzmetena kolesa Vrtljiva sprednja kolesa s sistemom on/off Centralna zavora na z..
  Brez DDV: 166,31 € 202,90 €
 • Voziček Chicco MIINIMO 2 Lila Kompakten ko je zložen, komforten v uporabi! Chicco Miinimo 2 je popoln zaveznik za vsa potovanja z otrokom od rojstva dalje, zapira se z eno roko in zložen stoji samostojno. V novejši različici je dodano v ceni sprednje varovalo in možnost priklučitve avtosedeža ..
  Brez DDV: 200,74 € 244,90 €
 • Voziček Chicco MIINIMO 2 Avio Kompakten ko je zložen, komforten v uporabi! Chicco Miinimo 2 je popoln zaveznik za vsa potovanja z otrokom od rojstva dalje, zapira se z eno roko in zložen stoji samostojno. V novejši različici je dodano v ceni sprednje varovalo in možnost priklučitve avtosedeža ..
  Brez DDV: 200,74 € 244,90 €
 • Voziček Chicco MIINIMO 2 Silver Kompakten ko je zložen, komforten v uporabi! Chicco Miinimo 2 je popoln zaveznik za vsa potovanja z otrokom od rojstva dalje, zapira se z eno roko in zložen stoji samostojno. V novejši različici je dodano v ceni sprednje varovalo in možnost priklučitve avtosedež..
  Brez DDV: 200,74 € 244,90 €
 • Voziček Chicco MIINIMO 2 Black Night Kompakten ko je zložen, komforten v uporabi! Chicco Miinimo 2 je popoln zaveznik za vsa potovanja z otrokom od rojstva dalje, zapira se z eno roko in zložen stoji samostojno. V novejši različici je dodano v ceni sprednje varovalo in možnost priklučitve avto..
  Brez DDV: 200,74 € 244,90 €
 • Voziček Chicco OHLALA' Special Edition Tropical Jungle Neverjetno lahek, presenetljivo vzdržljiv…..Ohlala je tako lahek, da ga lahko dvignete tudi z enim prstom, težek le 3,8 kg. Moderna privlačna oblika Ohlala je bil zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje obeh staršev in otroka. Enost..
  Brez DDV: 122,87 € 149,90 €
 • Voziček Chicco OHLALA' Paradise Pink Neverjetno lahek, presenetljivo vzdržljiv…..Ohlala je tako lahek, da ga lahko dvignete tudi z enim prstom, težek le 3,8 kg. Moderna privlačna oblika Ohlala je bil zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje obeh staršev in otroka. Enostaven za nošenje, e..
  Brez DDV: 122,87 € 149,90 €
 • Voziček Chicco OHLALA' Citrus Neverjetno lahek, presenetljivo vzdržljiv…..Ohlala je tako lahek, da ga lahko dvignete tudi z enim prstom, težek le 3,8 kg. Moderna privlačna oblika Ohlala je bil zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje obeh staršev in otroka. Enostaven za nošenje, enostave..
  Brez DDV: 122,87 € 149,90 €
 • Voziček Baby Jogger CITY MINI ZIP Steel Grey
  Voziček Baby Jogger CITY MINI ZIP Steel Grey Nov model vozička Baby Jogger Primeren za uporabo od rojstva dalje Zapiranje na dežnik z eno roko, sistem 3D  Enojna ročka za potisk vozička Maksimalna obremenitev do 25 kg Nastavljiv v več položajev ( naklone izbere sami ) 5 točkovni varnos..
  Brez DDV: 278,61 € od 339,90 €
 • Voziček Baby Jogger City TOUR Charcoal
  Voziček Baby Jogger City TOUR Charcoal Voziček Baby Jogger City Tour je izredno lahek in kompakten voziček ki se zapira z eno samo roko in je namenjen dinamičnim staršem, ki radi pogosto potujejo. Primeren za otroke od 6 meseca dalje. Prav zaradi kompaktnosti in majhnosti se prodaja skupaj s t..
  Brez DDV: 245,82 € od 299,90 €
 • Peg Perego PLIKO MINI Urban Denim Najmanjši izmed športnih vozičkov Peg Perego Zapiranje na dežnik, stoji samostojno Nastavljiv naslon hrbtišča na 3 različne položaje do 150 stopinj Nastavljiv naslon za noge na 2 različna položaja Strehica z odprtino za lažji vpogled na otroka Kolesa premera..
  Brez DDV: 140,90 € 171,90 € 196,00 €
 • Peg Perego PLIKO MINI Geo Red Najmanjši izmed športnih vozičkov Peg Perego Zapiranje na dežnik, stoji samostojno Nastavljiv naslon hrbtišča na 3 različne položaje do 150 stopinj Nastavljiv naslon za noge na 2 različna položaja Strehica z odprtino za lažji vpogled na otroka Kolesa premera 14,..
  Brez DDV: 129,43 € 157,90 € 180,00 €
 • Peg Perego PLIKO MINI Geo Beige Najmanjši izmed športnih vozičkov Peg Perego Zapiranje na dežnik, stoji samostojno Nastavljiv naslon hrbtišča na 3 različne položaje do 150 stopinj Nastavljiv naslon za noge na 2 različna položaja Strehica z odprtino za lažji vpogled na otroka Kolesa premera 1..
  Brez DDV: 129,43 € 157,90 € 180,00 €
 • Voziček Baby Jogger CITY MINI GT Slate
  Voziček Baby Jogger CITY MINI GT Slate Elegantno športen voziček z ogrodjem in aluminija primeren za vse vrste terena Patentiran sistem Baby Jogger QUICK FOLD omogoča zapiranje z eno roko Udoben in dobro oblazinjen sedežni del, ki je širši in večji kot pri City Mini vozičku Nastavljiv naslon d..
  Brez DDV: 393,36 € 479,90 €