Otroški vozički

Imate dilemo - Kako izbrati voziček?

Prihaja otrok in potrebujete komplet? Že imate potovalni komplet in iščete kaj manjšega? Dilema je vedno enaka. Kateri voziček izbrati. Najbolje je, če veste kakšne so vaše zahteve in potem poiščete voziček, ki tem zahtevam najbolje ustreza. Sliši se preprosto. Pa je res? Otroški vozički so nepogrešljiv sestavni del opreme po rojstvu otroka in skrbno izberite takega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Za lažjo iskanje med vozički vam priporočamo uporabo naših filtrov s katerimi boste samo z nekaj kliki našli vaš sanjski voziček. Preskusite jih!

Za lažjo izbiro pa preberite naš članek "Kako izbrati voziček"

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Inglesina ESPRESSO Beige Voziček Inglesina Espresso ponuja vse kar potrebujete in želite od modernega urbanega vozička. Espresso je enostaven za transport, zaprt zavzame izredno malo prostora, je izredno dobro podložen in zelo udoben za vašega malčka. Značilnosti: voziček je primere..
  Brez DDV: 200,74 € 244,90 €
 • Inglesina ESPRESSO Grey Voziček Inglesina Espresso ponuja vse kar potrebujete in želite od modernega urbanega vozička. Espresso je enostaven za transport, zaprt zavzame izredno malo prostora, je izredno dobro podložen in zelo udoben za vašega malčka. Značilnosti: voziček je primeren..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 €
 • Inglesina ESPRESSO Navy Voziček Inglesina Espresso ponuja vse kar potrebujete in želite od modernega urbanega vozička. Espresso je enostaven za transport, zaprt zavzame izredno malo prostora, je izredno dobro podložen in zelo udoben za vašega malčka. Značilnosti: voziček je primeren..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 €
 • Inglesina ESPRESSO Red Voziček Inglesina Espresso ponuja vse kar potrebujete in želite od modernega urbanega vozička. Espresso je enostaven za transport, zaprt zavzame izredno malo prostora, je izredno dobro podložen in zelo udoben za vašega malčka. Značilnosti: voziček je primeren ..
  Brez DDV: 200,74 € 244,90 €
 • Inglesina BLINK Yellow Kompakten priročen voziček idealen za vsakdanje življenje v mestu kot tudi za potovanja. Voziček odlikuje širok in udoben sedež,ki zagotavlja maksimalno udobje za otroka med sprehodi. Primeren za otroke od 6+ meseca. Karateristike: ALU ogrodje Naslon nastavljiv n..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 €
 • Inglesina BLINK Silver Kompakten priročen voziček idealen za vsakdanje življenje v mestu kot tudi za potovanja. Voziček odlikuje širok in udoben sedež,ki zagotavlja maksimalno udobje za otroka med sprehodi. Primeren za otroke od 6+ meseca. Karateristike: ALU ogrodje Naslon nastavljiv n..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 €
 • Inglesina BLINK Green Kompakten priročen voziček idealen za vsakdanje življenje v mestu kot tudi za potovanja. Voziček odlikuje širok in udoben sedež,ki zagotavlja maksimalno udobje za otroka med sprehodi. Primeren za otroke od 6+ meseca. Karateristike: ALU ogrodje Naslon nastavljiv na..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 €
 • Inglesina BLINK Coral Kompakten priročen voziček idealen za vsakdanje življenje v mestu kot tudi za potovanja. Voziček odlikuje širok in udoben sedež,ki zagotavlja maksimalno udobje za otroka med sprehodi. Primeren za otroke od 6+ meseca. Karateristike: ALU ogrodje Naslon nastavljiv na..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 €
 • Inglesina BLINK Blue Kompakten priročen voziček idealen za vsakdanje življenje v mestu kot tudi za potovanja. Voziček odlikuje širok in udoben sedež,ki zagotavlja maksimalno udobje za otroka med sprehodi. Primeren za otroke od 6+ meseca. Karateristike: ALU ogrodje Naslon nastavljiv na ..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 €
 • Inglesina BLINK Black Kompakten priročen voziček idealen za vsakdanje življenje v mestu kot tudi za potovanja. Voziček odlikuje širok in udoben sedež,ki zagotavlja maksimalno udobje za otroka med sprehodi. Primeren za otroke od 6+ meseca. Karateristike: ALU ogrodje Naslon nastavljiv na..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 €
 • Športni voziček Inglesina TRIP Grey Lahek in kompakten voziček z modernim dizajnom primeren za mestne vožnje. Karateristike: Lahek, kompakten in enostaven športni voziček, Zapiranje na dežnik z varnostnim sistemom, ki preprečuje  samodejno odpiranje vozička, Naslon nastavljiv na..
  Brez DDV: 143,36 € 174,90 €
 • Športni voziček Inglesina TRIP Ecru Lahek in kompakten voziček z modernim dizajnom primeren za mestne vožnje. Karateristike: Lahek, kompakten in enostaven športni voziček, Zapiranje na dežnik z varnostnim sistemom, ki preprečuje  samodejno odpiranje vozička, Naslon nastavljiv na..
  Brez DDV: 143,36 € 174,90 €
 • Športni voziček Inglesina TRIP Denim Lahek in kompakten voziček z modernim dizajnom primeren za mestne vožnje. Karateristike: Lahek, kompakten in enostaven športni voziček, Zapiranje na dežnik z varnostnim sistemom, ki preprečuje  samodejno odpiranje vozička, Naslon nastavljiv n..
  Brez DDV: 143,36 € 174,90 €
 • Športni voziček Inglesina TRIP Navy Lahek in kompakten voziček z modernim dizajnom primeren za mestne vožnje. Karateristike: Lahek, kompakten in enostaven športni voziček, Zapiranje na dežnik z varnostnim sistemom, ki preprečuje  samodejno odpiranje vozička, Naslon nastavljiv na..
  Brez DDV: 143,36 € 174,90 €
 • Otroški voziček za jogging Thule GLIDE 2 Jet Black Želite ostati v dobri fizični kondiciji tudi po rojstvu. Želite s tekom ohraniti dobro postavo in poskrbeti, da skupaj z vami uživa tudi vaš otrok? Potem je izbira vozička za jogging svetovno priznane blagovne znamke Thule prava odločitev. Z n..
  Brez DDV: 491,72 € 599,90 € 649,90 €
 • Voziček Thule URBAN GLIDE 2 Black on Black Želite ostati v dobri fizični kondiciji tudi po rojstvu. Želite s tekom ohraniti dobro postavo in poskrbeti, da skupaj z vami uživa tudi vaš otrok? Potem je izbira vozička za jogging svetovno priznane blagovne znamke Thule prava odločitev. Dobitn..
  Brez DDV: 528,61 € 644,90 € 649,95 €
 • Voziček Thule URBAN GLIDE 2 Dark Shadow Želite ostati v dobri fizični kondiciji tudi po rojstvu. Želite s tekom ohraniti dobro postavo in poskrbeti, da skupaj z vami uživa tudi vaš otrok? Potem je izbira vozička za jogging svetovno priznane blagovne znamke Thule prava odločitev. Dobitnik ..
  Brez DDV: 491,72 € 599,90 € 649,95 €
 • Voziček Thule URBAN GLIDE 2 Mars Želite ostati v dobri fizični kondiciji tudi po rojstvu. Želite s tekom ohraniti dobro postavo in poskrbeti, da skupaj z vami uživa tudi vaš otrok? Potem je izbira vozička za jogging svetovno priznane blagovne znamke Thule prava odločitev. Dobitnik nagrade..
  Brez DDV: 491,72 € 599,90 € 649,95 €