Kategorije
Nahrbtnik za vrtec FORMULA 21828

Nahrbtnik za vrtec FORMULA 21828

ProizvajalecTarget
Šifra: bi-21828
Na zalogi (kos) : 1
  • 12,60 €

    16,90 €   (- 25%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Nahrbtnik za vrtec  FORMULA 21828

Nahrbtnik za vrtec ima en velik predal, ki se zapira z zadrgo ter na sprednji strani manjši predal, ki se prav tako zapira z zadrgo, Nahrbtnik ima še ročaj za lažje prenašanje, nastavljive naramnice in ob strani žepka za pijačo in drobnarije, kot so robčki ali podobno.

V nahrbtnik gre A4 mapa. Volumen 12l.

Nahrbtnik za vrtec je izdelan iz vodoodpojnih materialov s kodo 600D.

Nahrbtnik za vrtec
Namenjen Dečku
Kolekcija 2019
Splošni podatki
Teža v kg 230 g
Dimenzije v cm (š*d*v) 35 x 28 x 12 cm
Barva Črna

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen