Menu
Košarica

Nakup kot gost ali z registracijo

Nakup z registracijo

V primeru izvedbe naročila z registracijo boste istočasno z oddajo naročila ustvarili tudi vaš uporabniški račun. Zato morate poleg osnovnih podatkov vnesti tudi vaše geslo s katerim boste kasneje lahko dostopali do vašega uporabniškega računa na naši strani. Če bi vneseno geslo slučajno pozabili ga boste lahko vedno preko obrazce in vašega elektronskega naslova obnovili.

Prednost registracije na naši spletni strani  je da imate pregled nad vsemi naročili opravljenimi v naši spletni trgovini. Tako boste brez težav uveljavljali morebitne reklamacije tudi, če boste izgubili račun in/ali garancijo. Tudi vaše naročanje bo kasneje sile preprosto. Vsak nadaljnji nakup boste lahko izvedli samo z nekaj kliki.

V vaš elektronski poštni nabiralnik vam bomo poslali vsa potrebna obvestila vezana na vaše naročilo, kot je potrditev naročila, obveščanje glede dostave in druga korespondenca vezana na vaše naročilo. Če se boste istočasno naročili na naše novičke pa vas bomo občasno obveščali o odličnih ponudbah in novostih pri nas. Vaša GSM številka pa bo uporabljena izključno za obveščanje o naročilu in potrebe dostave blaga na vaš naslov. 

Nakup kot gost

V primeru, da nakup izvedete kot gost bodo vaši podatki, ki jih boste vnesli ob naročilu uporabljeni samo za potrebe dokončanja vašega naročila. V vaš elektronski poštni nabiralnik vam bomo poslali vsa potrebna obvestila vezana na vaše naročilo, kot je potrditev naročila, obveščanje glede dostave in druga korespondenca vezana na vaše naročilo. Vaša GSM številka pa bo uporabljena izključno za obveščanje o naročilu in potrebe dostave blaga na vaš naslov.

Podatkov zbranih pri naročilu izvedenem kot gost ne bomo uporabljali v drug namen, kot edino v namen uspešnega dokončanja vašega naročila.

Vzemi račun