Kategorije
Namizna igra BRAINBOX Moje prve slike

Namizna igra BRAINBOX Moje prve slike

ProizvajalecBrainbox
Šifra: 5025822985101
Na zalogi (kos) : 296
  • 15,81 €

    16,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Namizna igra BRAINBOX Moje prve slike

Vadba spomina v samo 10 minutah - prva igra Brainbox odslej v hrvaščini! Tudi najmlajši otroci (4+) lahko igrajo to preprosto spominsko igro, preizkušeno v družinskem in vrtčevskem okolju. Najmlajši igralec si sliko ogleduje 10 sekund, ko peščena ura pušča, obrne kartico, zavrti kocke in odgovori na preprosto vprašanje. Če je odgovor pravilen - igralec obdrži kartico. Po 10 minutah igre vsi štejejo svoje karte in tisti, ki jih ima največ, zmaga! In ne pozabite - vsi odgovori na vprašanja so na sliki. Od 4. leta naprej.


NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 letIgrača
Igrača namenjena Deklici | Fantu
Zvrst igrače Didaktična igrača
Dodaten izbor Družabne igre
Motiv iz Življenja
Starost 4+ let

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen